22 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Στο τραπέζι η διανομή φυσικού αερίου στην Πελοπόννησο

Συνάντηση με εκπροσώπους της εταιρείας ΔΕΔΑ (Δημόσια Επιχείρηση Δικτύων Διανομής Αερίου) θα έχει αύριο στο γραφείο του στο Δημαρχείο Καλαμάτας, ο νέος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας.

Θέμα συζήτησης θα είναι το δίκτυο διανομής φυσικού αερίου που θέλει να αναπτύξει η εταιρεία στην Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Στη συνάντηση έχουν κληθεί και εκλεγέντες Περιφερειακοί Σύμβουλοι με τεχνική εξειδίκευση, από όλες της Περιφερειακές Ενότητες της Πελοποννήσου.

Περισσότερα Άρθρα

ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Κορινθίας / 15 Μαΐου: Ψηφίζουμε όλοι και τους στέλνουμε πίσω τον λογαριασμό

Τους στέλνουμε πίσω τον λογαριασμό φουσκωμένο από την αγανάκτηση για την αδιαφορία αυτής της κυβέρνησης για τα καθημερινά προβλήματα των πολιτών που συνεχίζουν να πολλαπλασιάζονται. Τους στέλνουμε πίσω τον λογαριασμό διογκωμένο από την απελπισία που προκαλεί η εγκατάλειψη στην τύχη τους των ασθενέστερων και όσων βρίσκονται σε ανάγκη. Τους στέλνουμε πίσω τον λογαριασμό υπερχρεωμένο από […]

Βασίλης Σιδέρης: Η Υπόσχεσή μας για την κατασκευή του γηπέδου του Αγίου Δημητρίου είναι γεγονός

Επισκέφτηκα σήμερα το γήπεδο του Αγίου Δημητρίου (Μετόχι), τόσο με την ιδιότητα μου ως Πρόεδρος της Ε.Π.Σ. Αργολίδας, όσο και ως Περιφερειακός Σύμβουλος Πελοποννήσου για να δω από κοντά την εξέλιξη του έργου. Ήταν ένα αίτημα του Προέδρου και του Διοικητικού Συμβουλίου του αθλητικού σωματείου Παμμετοχικός, του Αντιδήμαρχου κ. Κωστούρου Δημητρίου και του Προέδρου του […]