18 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Τροχαίο στη διασταύρωση -καρμανιόλα στο Ναύπλιο

Ακόμα ένα τροχαίο σημειώθηκε νωρίτερα σήμερα στη διασταύρωση -καρμανιόλα των οδών Χαριλάου Τρικούπη και Αγίου Αδριανού στο Ναύπλιο.

Στο σημείο συγκρούστηκαν δυο ΙΧ αυτοκίνητα, το ένα που κινούνταν στην οδό Χ. Τρικούπη με κατεύθυνση την οδό Άργους και το άλλο στην Αγίου Αδριανού με κατεύθυνση το Ναύπλιο.

Η σύγκρουση ήταν σφοδρή και παραλίγο το ένα αυτοκίνητο να καταλήξει μέσα στο πρατήριο άρτου που βρίσκεται στο σημείο και έπεσε πάνω σε σταθμευμένο όχημα.

Από την σύγκρουση δεν υπήρξαν ευτυχώς για ακόμα μια φορά τραυματίες, ενώ περίοικοι καταγγέλλουν πως το stop στην οδό Χ. Τρικούπη κρύβεται από δέντρο κήπου πολυκατοικίας και δεν είναι εύκολα ορατό.

Για τα ακριβή αίτια του τροχαίου έρευνα διενεργεί το τμήμα τροχαίας Ναυπλίου.

Περισσότερα Άρθρα

Ο Λεμεσού Αθανάσιος, ομιλητής στη Σχολή Γονέων της Ιεράς Μητροπόλεως Αργολίδος

Με τη μέριμνα του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Αργολίδας Νεκταρίου, συνεχίζονται οι συναντήσεις της Σχολής Γονέων της Ιεράς Μητροπόλεως Αργολίδος. Οι συναντήσεις  είναι μηνιαίες και αποτελούν μία ευκαιρία που παρέχει η Ιερά Μητρόπολη στους γονείς και υποψήφιους γονείς, ώστε να μάθουν πως μπορούν να ανταποκριθούν με επιτυχία στο σύνθετο και δύσκολο ρόλο τους, όπως αυτός διαμορφώνεται στις […]

Κατέρρευσε εκκλησία στην Ύδρα από την σφοδρή κακοκαιρία

Ο παλαιός Ενοριακός Ναός της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος, κτίσμα του 1789, γνωστός ως «Αγια-Σωτήρα του παπα-Καλαμακιώτου» στο νησί της Ύδρας κατέρρευσε από την έντονη βροχόπτωση και τα ακραία καιρικά φαινόμενα που επικρατούσαν στη διάρκεια της νύχτας. Ανακοίνωση του Ιερού Ενοριακού Ναού Αγίου Δημητρίου Ύδρας αναφέρει: Βαθύτατα συγκλονισμένοι και με μεγάλο πόνο, επιθυμούμε να ενημερώσουμε τους […]