6 °C Argos, GR
16 Ιανουαρίου 2022

Συνεχίζεται σε κλίμα έντασης η δίκη για το φονικό της Κοιλάδας

Ακόμα μία ημέρα εντάσεων είχαμε την Παρασκευή 19 Ιουλίου στο Μικτό Εφετείο Ναυπλίου όπου συνεχίζεται η δίκη για τη δολοφονία του καπετάνιου της Αργολίδας.

Η μοναδική μάρτυρας που κατέθεσε κατά τη συγκεκριμένη δικάσιμο, ήταν η καθαρίστρια του σπιτιού όπου βρέθηκε νεκρός ο Θανάσης Λάμπρου και ανήκει στον επιστήθιο φίλο του θύματος.

Η μάρτυρας επιβεβαιώνοντας όσα αρχικώς είχε καταθέσει, τόνισε ότι πήγαινε πάντα στο συγκεκριμένο σπίτι παρουσία της κατηγορούμενης, η οποία είχε κλειδιά. Αυτή ήταν που κανόνιζε πότε θα πήγαινε η μάρτυρας για να καθαρίσει όπως και την πληρωμή της, η οποία γινόταν για λογαριασμό του ιδιοκτήτη και φίλου του καπετάνιου.

Όπως κατέθεσε, λίγες ημέρες πριν το φονικό βρήκε στο σπίτι γυναικεία ρούχα που παρέπεμπαν στον σωματότυπο της κατηγορούμενης χωρίς ωστόσο να είναι σε θέση να πει με σιγουριά ότι ήταν δικά της. Τότε ρώτησε σε χαλαρό ύφος τον ιδιοκτήτη αν “βρήκε νέα φίλη” και αυτός της απάντησε καταφατικά.

Μετά ακολούθησε ένταση στην δικαστική αίθουσα καθώς ο δικηγόρος υπεράσπισης κατήγγειλε ότι η μάρτυρας δεν απαντούσε με ευθύτητα στην ουσία των ερωτήσεων του. Το αποτέλεσμα ήταν η Πρόεδρος να ζητήσει ολιγόλεπτη διακοπή για να ηρεμήσουν τα πνεύματα.

Αμέσως μετά, η υπεράσπιση κατέθεσε αίτημα ηχογράφησης της μαρτυρίας, όπως ορίζει ο νέος Ποινικός Κώδικας. Το αίτημα απορρίφθηκε καθώς, σύμφωνα με την Πρόεδρο του δικαστηρίου, δεν έχει εκδοθεί ακόμα η σχετική Υπουργική Απόφαση.

Η κατηγορούμενη απηύθυνε ερωτήσεις στη μάρτυρα, οι οποίες αφορούσαν τον χαρακτήρα της και το αν ενδιαφερόταν για την οικογένειά της.

Λίγο πριν το τέλος της εξέτασης, η Πρόεδρος ρώτησε την καθαρίστρια ποιος πιστεύει ότι έχει σκοτώσει τον Θανάση Λάμπρου. Η μάρτυρας εκτίμησε πως ο φυσικός αυτουργός της δολοφονίας είναι ο επιστήθιος φίλος του. Αιτιολόγησε την απάντησή της λέγοντας ότι φτάνει σε αυτό το συμπέρασμα βάσει της λογικής αφού το θύμα βρέθηκε στο σπίτι του φίλου του δίπλα από το πιστόλι του.

Η δίκη θα συνεχιστεί στις 10 Σεπτεμβρίου.

ΠΗΓΗ: www.anikolouli.gr

Περισσότερα Άρθρα

Η γιορτή του Αγίου Αλεξάνδρου στο Νοσοκομείο Ναυπλίου

Με θρησκευτική κατάνυξη εορτάστηκε η μνήμη του Αγίου Αλεξάνδρου Πατριάρχου της Κωνσταντινουπόλεως, στο ομώνυμο εκκλησάκι που βρίσκεται στο Νοσοκομείο Ναυπλίου.  Απόψε, παραμονή της εορτής τελέσθηκε πανηγυρικός εσπερινός ιερουργούντος του αρχιμανδρίτη π. Χρυσοστόμου Παπουλέση. Ακολούθησε τα parapolitikaargolida.gr στο Google News! Ζωντανά όλες οι ειδήσεις.   Share on FacebookTweetFollow us

Συζήτηση για την ανάπτυξη του Μηχανοκινήτου Αθλητισμού στην Αργολίδα

Η Αργολική Λέσχη Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Α.Λ.Μ.Α. 4Χ4 Ναυπλίου διοργανώνει την Τετάρτη 26/6/2019 και ώρα 8:30 μμ στο Φουγάρο, συνάντηση για συζήτηση με θέμα “Ανάπτυξη του Μηχανοκινήτου Αθλητισμού στην Αργολίδα”. Την εκδήλωση καλούνται να τιμήσουν με την παρουσία τους τόσο τα μέλη και οι φίλοι του σωματείου, όσο και οι τοπικοί φορείς που ενδιαφέρονται να γίνουν […]

Follow by Email