19 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Η Κ.Ο Αργολίδας του ΚΚΕ αποχαιρετά τον σ. Πινάτση Στέλιο

Η Κ.Ο Αργολίδας του ΚΚΕ αποχαιρετά τον σ. Πινάτση Στέλιο που «έφυγε» από τη ζωή, ένα άξιο μέλος του Κόμματος με πολύχρονη και μεγάλη προσφορά για το Κόμμα μας, το δίκιο του λαού, το σοσιαλισμό – κομμουνισμό.

Ο σ. Στέλιος δέθηκε σε όλη του τη ζωή με τον κόσμο, ιδιαίτερα στη Νέα Κίο Αργολίδας, ήταν αγαπητός, ακούραστος, σεμνός αγωνιστής, ακλόνητος κομμουνιστής. Η δράση του, η ζωή του, αποτελεί παράδειγμα.

Εκ μέρους της Τομεακής Επιτροπής Αργολίδας του ΚΚΕ, εκφράζουμε τα πιο θερμά μας συλλυπητήρια στους συγγενείς και στους οικείους του.

Θα τον θυμόμαστε πάντα, στους καθημερινούς αγώνες μας, μέχρι την τελική νίκη του λαού μας ενάντια στην εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο.

Καλό ταξίδι, σύντροφε Στέλιο.

 

Η κηδεία του θα γίνει την Κυριακή 21/7 και ώρα 11:30 στον Ιερό Ναό Αγίας Ειρήνης στη Νέα Κίο Αργολίδας.

Περισσότερα Άρθρα

Δημήτρης Καμπουράκης: Ο ελληνικός «επεκτατισμός» στα μάτια των Τούρκων

Ακούμε τον Χουλουσί Ακάρ να κατηγορεί την Ελλάδα για επεκτατισμό και μένουμε εμβρόντητοι. Δεν θα ‘πρεπε όμως. Όχι διότι εμείς είμαστε ιμπεριαλιστές απέναντι στους Τούρκους, αυτά είναι αστεία, αλλά διότι δεν επιτρέπεται να έχουμε έναν επικίνδυνο γείτονα και να μην ξέρουμε τον τρόπο που αυτός διαβάζει την ιστορία των σχέσεων μας. Αν δεν γνωρίζεις πως […]

Απολογισμός του έργου του Οργανισμού “Το Χαμόγελο του Παιδιού” κατά το Α’ εξάμηνο 2020

Ο Οργανισμός κατάφερε να ανταποκριθεί στις αυξημένες κλήσεις και στις 3 Γραμμές Βοήθειας και Υποστήριξης που διαχειρίζεται, στα αυξανόμενα αιτήματα παιδιών και οικογενειών με σοβαρά προβλήματα διαβίωσης, ενώ παράλληλα διατήρησε ενεργή τη δράση της Παιδιατρικής κατ’ οίκον Νοσηλείας για ακόμη περισσότερες οικογένειες εν μέσω Πανδημίας, τηρώντας πάντα τα απαιτούμενα μέτρα που όρισαν οι αρμόδιες αρχές. […]