18 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Δολοφονία Αμερικανίδας βιολόγου: Προφυλακίστηκε ο 27χρονος – Ψέλλισε μόνο μια «συγγνώμη»

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 27χρονος Γιάννης Παρασκάκης για τη δολοφονία της Αμερικανίδας βιολόγου Suzanne Eaton, με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα.

Ο καθ’ ομολογίαν δράστης οδηγήθηκε στο δικαστικό μέγαρο Χανίων με σκυμμένο κεφάλι και αμίλητος, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες περιέγραψε στον ανακριτή τον τρόπο με τον οποίο ακινητοποίησε την άτυχη 60χρονη χτυπώντας την με το αυτοκίνητό του δύο φορές.

Εξερχόμενος από το δικαστικό μέγαρο, περνώντας μπροστά από τους δημοσιογράφους, το μόνο που μπόρεσε να ψελλίσει, σχεδόν, ήταν μια «συγγνώμη».

Στη συνέχεια, ο συνήγορός του Παντελής Ζέλιος επισήμανε ότι ο Γιάννης Παρασκάκης έχει ομολογήσει τις πράξεις για τις οποίες κατηγορείται ενώ από την πλευρά της υπεράσπισης διατυπώθηκε αίτημα για τη διενέργεια ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης.

ΠΗΓΗ: protothema.gr

Περισσότερα Άρθρα

Δ. Καμπουράκης : Όλα γύρω μας αλλάζουν, εκτός από ένα

Τι καιροί κι αυτοί που ζούμε, ε; Αυτό που ισχύει τη Δευτέρα είναι εκτός πεδιάς την Πέμπτη κι αυτό που θεωρούσαμε δεδομένο τον Ιούνιο είναι τελείως ξεπερασμένο τον Ιούλιο. Τέλειωσαν οι σταθερές της ζωής μας, πήγαν κατά διαόλου οι βεβαιότητές μας. Δεν ξέρουμε τι μας ξημερώνει, δεν έχουμε ιδέα τι θ’ ακούσουμε ανοίγοντας αύριο το […]

Μαρία Ράλλη: «Η αναπηρία δεν είναι εμπόδιο, είναι τρόπος ζωής»

Η 3η Δεκεμβρίου αποτελεί μια ευκαιρία για όλους μας να υιοθετήσουμε νέες στάσεις και συμπεριφορές απέναντι στην αναπηρία. Η σημερινή παγκόσμια ημέρα ας σταθεί αφορμή να αποβάλλουμε τις προκαταλήψεις, να εξαλείψουμε τις διακρίσεις και να εστιάσουμε στις ικανότητες του ατόμου. Και όλοι μαζί ας ξεκινήσουμε έναν ουσιαστικό διάλογο για να αναδείξουμε ότι η αναπηρία δεν […]