20 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Ο Εμπορικός Σύλλογος Άργους για τη συνάντηση με τον Δημήτρη Καμπόσο

Την Τετάρτη 17 Ιουλίου το νεοεκλεγέν διοικητικό συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου Άργους επισκέφτηκε εθιμοτυπικά τον Δήμαρχο Άργους-Μυκηνών Δημήτρη Καμπόσο προκειμένου να γνωρίσει το νέο Δ.Σ του συλλόγου και να συζητήσουν διάφορα τοπικά θέματα που απασχολούν τον κλάδο μας.

Ο πρόεδρος Αντώνης Καλοθέου και τα μέλη αφού συνεχάρησαν τον Δήμαρχο για την επανεκλογή του, συζήτησαν μαζί του διάφορα θέματα που απασχολούν τον κλάδο σε τοπικό επίπεδο.

Ο Δήμαρχος Δημήτρης Καμπόσος διασφάλισε την αμέριστη συμπαράσταση και αρωγή του λέγοντας ότι “Οι συνεργασίες μας δυναμώνουν, ο διάλογος οδηγεί σε επίλυση των ζητημάτων”.

Ως Εμπορικός Σύλλογος Άργους ευελπιστούμε σε μια διαρκή και εποικοδομητική συνεργασία ώστε να πετύχουμε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα για το σύνολο των εμπόρων και επαγγελματιών του Άργους.

Περισσότερα Άρθρα

Καλαμάτα: «Κάρφωσα τον διάβολο», λέει η 49χρονη που μαχαίρωσε τον κουμπάρο της

Το δρόμο για τις φυλακές πήρε η 49χρονη η οποία τραυμάτισε με μαχαίρι στον λαιμό τον 45χρονο κουμπάρο της στην Καλαμάτα, φωνάζοντας ότι μαχαίρωνε «τον διάβολο που έβαλαν στο σπίτι της». H ίδια ισχυρίστηκε ότι δεχόταν σεξουαλική παρενόχληση από τον νονό του ενός από τα τρία παιδιά της, ο οποίος επέζησε από τύχη. Ο ίδιος αρνείται […]

Δημοτικό Συμβούλιο με 21 θέματα τη Δευτέρα στο Άργος

Στις 12 Οκτωβρίου 2020, ημέρα Δευτέρα και ώρα 20:30, θα πραγματοποιηθεί τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Άργους Μυκηνών, δια ζώσης και μάλιστα με την ρητή υποχρέωση χρήσης μάσκας εκ μέρους όλων των παρισταμένων, κεκλεισμένων των θυρών με τα παρακάτω θέματα : Θέματα Δ/νσης Οικονομικών Υπηρεσιών: 1. Περί αποδοχής εισηγήσεως της Οικονομικής Επιτροπής για την σύναψη […]