19 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

«Κανένα παιδί εκτός βρεφονηπιακού σταθμού»

Την δέσμευση της κυβέρνησης πως κανένα παιδί δεν θα μείνει εκτός παιδικού σταθμού επανέλαβε σήμερα η υφυπουργός Πρόνοιας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Δόμνα Μιχαηλίδου, στο περιθώριο συνάντησής της με τη διοίκηση της Ελληνικής Εταιρείας Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης.

«Εξασφαλίζουμε για φέτος ότι όλες οι αιτήσεις βρεφών, νηπίων, παιδιών και ατόμων με αναπηρία θα ικανοποιηθούν, διασφαλίζοντας τη δέσμευση μας να μην μείνει κανένα παιδί που πληροί τα κριτήρια εκτός παιδικού σταθμού» δήλωσε χαρακτηριστικά η κ. Μιχαηλίδου.

Κατά τη συνάντηση με τη διοίκηση της ΕΕΤΑΑ, συζητήθηκε, μεταξύ άλλων, το ζήτημα της εφαρμογής και της ενίσχυσης των δράσεων που αφορούν την πρόσβαση βρεφών, νηπίων, παιδιών και ατόμων με αναπηρία σε παιδικούς σταθμούς.

Περισσότερα Άρθρα

Το 26ο Διεθνές Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας είναι γεγονός

Μπορεί μέχρι πριν από λίγες ημέρες η φετινή πραγματοποίηση του Διεθνούς Φεστιβάλ Χορού να έμοιαζε ανέφικτη, αλλά τελικά θα πραγματοποιηθεί. Ειδικότερα, έπειτα από συζητήσεις της Δημοτικής Αρχής με τη διευθύντρια του Φεστιβάλ, Λίντα Καπατανέα, αποφασίστηκε αυτό να πραγματοποιηθεί από τις 21 έως και τις 30 Αυγούστου. Μάλιστα, οι άνθρωποι του δηλώνουν έτοιμοι να παρουσιάσουν με […]

Τροχαίο με αγριογούρουνο είχε ο Δήμαρχος Σπάρτης Π. Δούκας

Τροχαίο ατύχημα είχε ο δήμαρχος της Σπάρτης, Πέτρος Δούκας, όπως ο ίδιος γνωστοποίησε μέσα απ’ τον επίσημο λογαριασμό του, σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης. Σύμφωνα με την ανάρτησή του, είχε σύγκρουση με ένα τεράστιο – όπως το χαρακτηρίζει – αγριογούρουνο, στην παλαιά εθνική οδό Τρίπολης – Σπάρτης, πριν τον Κλαδά. Υποστηρίζει, ότι το αρκετά ογκώδες αγριογούρουνο, […]