15 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Παντρεύτηκαν Πετρούνιας – Μιλούση (pics)

Την απόλυτη ευτυχία ζει η Βασιλική Μιλλούση η οποία σε λίγους μήνες θα φέρει στον κόσμο τον καρπό του έρωτα της, με τον Λευτέρη Πετρούνια.

Χθες, το ζευγάρι ανακοίνωσε στους διαδικτυακούς του φίλους πως παντρεύτηκε και δημοσίευσε και τις πρώτες φωτογραφίες.

«Μια εβδομάδα η κυρία του κυρίου. Δεν είναι και άσχημα.» έγραψε η Βασιλική  στη λεζάντα η οποία συνόδευε τις φωτογραφίες στο Instagram και οι διαδικτυακοί της φίλοι έσπευσαν να ευχηθούν στο νιόπαντρο ζευγάρι βίον ανθόσπαρτον.

Δείτε φωτογραφίες

Περισσότερα Άρθρα

Η ποδοσφαιρική οικογένεια της ΕΠΣΑ διασκεδάζει…

 Η ποδοσφαιρική οικογένεια της Ένωσης Ποδοσφαιρικών  Σωματείων Αργολίδας ενώνεται πάλι έπειτα από 3 χρόνια απουσίας λόγω της πανδημίας covid-19 και διασκεδάζει την Πέμπτη 27 Οκτωβρίου και ώρα 20.00 στο Royal Πανταζής στη Δαλαμανάρα.

Κορονοϊός: Νέα μέτρα- Τί αλλάζει

Σε ΦΕΚ δημοσιεύτηκαν τα αναθεωρημένα μέτρα του lockdown που θα είναι σε ισχύ μέχρι τις 7 Ιανουαρίου 2021. Κυνήγι και ψάρεμα, παίρνουν το «πράσινο φως». Συγκεκριμένα όπως αναφέρει «μετακίνηση κυνηγών ή αλιέων για την άσκηση θήρας / αλιείας υπό τις ακόλουθες προϋποθέσεις: -Η εν λόγω μετακίνηση πραγματοποιείται αποκλειστικά εντός της οικείας Περιφερειακής Ενότητας, ή εξαιρετικά στην περίπτωση της Αττικής εντός των ορίων της Περιφέρειας, -συμμετοχή […]