19 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Στους επτά οι νεκροί στη Χαλκιδική

Μεγαλώνει η λίστα θανάτου στη Χαλκιδική, καθώς εντοπίστηκε ένας ακόμη νεκρός.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε η ΕΡΤ, ανάμεσα στη Σωζόπολη και στη Νέα Καλλικράτεια βρέθηκε η σορός ενός άνδρα με αποτέλεσμα ο αριθμός των νεκρών να ανέρχεται πλέον σε επτά.

Ο άνδρας βρέθηκε στη θαλάσσια περιοχή ανάμεσα στη Σωζόπολη και στη Νέα Καλλικράτεια, στα έξι ναυτικά μίλια από την ακτή. Στο σημείο επιχειρούν ένα ρωσικό σκάφος και το πλωτό του Λιμενικού Σώματος.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, η σορός δεν έχει ταυτοποιηθεί ακόμα, συνεπώς δεν έχει γίνει γνωστό αν πρόκειται για τον 62χρονο ψαρά που αγνοείται από το βράδυ της Τετάρτης.

ΠΗΓΗ: zougla

Περισσότερα Άρθρα

Έγκλημα στο Τυμπάκι: Ασυνείδητος δηλητηρίασε 25 σκύλους

Περισσότεροι από 25 σκύλοι δηλητηριάστηκαν χθες στο Τυμπάκι της Κρήτης. Οι σκύλοι έφαγαν δηλητηριασμένα δολώματα που πέταξε ασυνείδητος κοντά σε σχολείο της περιοχής και οι περισσότεροι πέθαναν. Μετά το περιστατικό κλήθηκε ο Ομοσπονδιακός Θηροφύλακας της Α΄ Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Κρήτης Δωδεκανήσου, ο οποίος μετέβη με το ειδικά εκπαιδευμένο σκυλί Ντάικα προκειμένου να ερευνήσει την περιοχή για […]

Η “μάχη” του Δήμου Ναυπλιέων στο μέτωπο του “Γηρυόνη”

Συνεχόμενη η μάχη της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Ναυπλίου τα τελευταία 24ωρα για την αποκατάσταση των ζημιών σε Κάντια, Ίρια, Καρναζέϊκα και Σταυροπόδι. Είναι οι περιοχές που “χτυπήθηκαν” αλύπητα από το πέρασμα του “Γηρυόνη” τα ξημερώματα της Δευτέρας.