12 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Παναγιώτης Νίκας: Όλοι μαζί, με σκληρή δουλειά, μπορούμε να πετύχουμε

Την Π.Ε. Κορινθίας επισκέφθηκε χθες ο νεο-εκλεγείς Περιφερειάρχης, Παναγιώτης Νίκας.

Αρχικά είχε ενημερωτική συνάντηση με τον Αντιπεριφερειάρχη Κορινθίας Πελοπίδα Καλλίρη. Στη συνέχεια, είχε προγραμματισμένη σύσκεψη με τους Διευθυντές και τους Τμηματάρχες των υπηρεσιών της Π.Ε. Κορινθίας, από τους οποίους ζήτησε να του εκθέσουν τις δυσκολίες και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στο έργο τους.

Ιδιαίτερα από κάποιους Διευθυντές ζήτησε γραπτές εκθέσεις, μέχρι τις 10.08, για συγκεκριμένα σοβαρά ζητήματα.

Η συνάντηση Διευθυντών και Τμηματαρχών θα επαναληφθεί σε έναν μήνα περίπου, αφού προηγουμένως θα έχουν γίνει συναντήσεις με τον κάθε Διευθυντή χωριστά.

“Η Πελοπόννησος αξίζει καλύτερα και όλοι μαζί, με σκληρή δουλειά, μπορούμε να το πετύχουμε!”, επεσήμανε ο κ.Νίκας μετά το τέλος των επαφών που είχε στην Κόρινθο.

Περισσότερα Άρθρα

Μουσική στην εστίαση: Εξώδικο από Ομοσπονδία Θεάματος Ακροάματος σε Χαρδαλιά

Εξώδικο στον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Νίκο Χαρδαλιά απέστειλε την Τρίτη 1 Ιουνίου η Πανελλήνια Ομοσπονδία Θεάματος Ακροάματος (ΠΟΘΑ) για τις δηλώσεις του υφυπουργού σχετικά με την μουσική στην εστίαση. Σημειώνεται πως την Παρασκευή 28 Μαΐου ο Νίκος Χαρδαλιάς απάντησε σε έντονο ύφος όταν δέχτηκε ερώτηση για το «αντάρτικο» με την μουσική στην […]

Δημοσκόπηση Mega: Στις 19,4 μονάδες η διαφορά ανάμεσα σε Νέα Δημοκρατία – ΣΥΡΙΖΑ (video)

Μεγάλη διαφορά για τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, αλλά και τη Νέα Δημοκρατία, σε σχέση με τους υπόλοιπους πολιτικούς αρχηγούς και κόμματα δίνει μια νέα δημοσκόπηση της Metron Analysis για λογαριασμό του Mega. Είναι χαρακτηριστικό ότι το 64% των ερωτηθέντων απαντά πως η χώρα κινείται προς τη σωστή κατεύθυνση, με μόλις το 25% να αναφέρει το […]