21 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

 Μήνυμα ευρείας νίκης για τη Νέα Δημοκρατία και τον Γιάννη Ανδριανό από το Ναύπλιο

«Την Κυριακή θα νικήσει η Ελλάδα, θα νικήσουν οι Έλληνες!Κι από τη Δευτέρα, με σηκωμένα τα μανίκια, πιάνουμε ξανά δουλειά!Για την πατρίδα μας, για την Αργολίδα μας, για το Ναύπλιο, για κάθε πόλη και χωριό του τόπου μας. Πιάνουμε δουλειά για όσα μας ενώνουν, για όσα δικαιούμαστε και αξίζουμε.Προχωράμε δυνατά, προχωράμε ενωμένοι, προχωράμε για τη μεγάλη νίκη!».

Στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα του Αμαλία στο Ναύπλιο ολοκληρώθηκε απόψε η προεκλογική εκστρατεία του υποψήφιου βουλευτή Αργολίδας με τη Νέα Δημοκρατία, Γιάννη Ανδριανού.

Στην ομιλία του, ο κ. Ανδριανός τόνισε μεταξύ άλλων τα εξής:

«Σας ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου. Σας ευχαριστώ που είστε απόψε εδώ μαζί μου. Για την αγάπη σας, την εμπιστοσύνη σας, την στήριξή σας.
Σας ευχαριστώ για το ηχηρό μήνυμα νίκης της αποψινής εκδήλωσης. Για όσα μαζί όλα αυτά τα χρόνια έχουμε διεκδικήσει και κατακτήσει για την πατρίδα, για την Αργολίδα, για το Ναύπλιο. Αλλά και για όσα θα συνεχίσουμε και τα επόμενα τέσσερα χρόνια μαζί να διεκδικούμε και να κατακτούμε για τον τόπο μας, ξαναπιάνοντας το νήμα των έργων και της δημιουργίας στην ισχυρή, αυτοδύναμη κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας και του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Από τη Δευτέρα, μαζί ξαναβάζουμε την Αργολίδα στο προσκήνιο. Μαζί διασφαλίζουμε ότι ο τόπος μας θα συνεχίσει να έχει ισχυρή φωνή και παρουσία στην κεντρική πολιτική σκηνή. Μαζί ανοίγουμε ξανά τους δρόμους της ανάπτυξης και της προκοπής που πρόσκαιρα έκλεισε η απερχόμενη κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ.
Στο Ναύπλιο, στο Άργος, στην Ερμιονίδα, την Επίδαυρο, σε κάθε γωνιά της Αργολίδας, σε κάθε γωνιά της πατρίδας μας, η συστράτευση για τη μεγάλη αποφασιστική νίκη που θα φέρει τη Νέα Δημοκρατία στην Κυβέρνηση και τον Κυριάκο Μητσοτάκη στο τιμόνι της χώρας μεγαλώνει κάθε μέρα και περισσότερο.
Κάθε μέρα που περνά, το αίτημα για την απαλλαγή της πατρίδας μας από τη χειρότερη κυβέρνηση των τελευταίων δεκαετιών γίνεται ολοένα και πιο επιτακτικό, ολοένα και πιο ακατανίκητο.

Την Κυριακή απαλλασσόμαστε από μια κυβέρνηση που με ό,τι καταπιάστηκε, σφραγίστηκε από προχειρότητα και αναποτελεσματικότητα, από ιδεοληψία και αλαζονεία.

Απαλλασσόμαστε από μια κυβέρνηση που είπε ψέματα για να εκλεγεί, και συνέχισε να λέει ψέματα για όλο το διάστημα της θητείας της.

Μια κυβέρνηση που συστηματικά επιχείρησε να παίξει με τους θεσμούς και να εμπαίξει τους Έλληνες, τη μεσαία τάξη, τους αγρότες, τους συνταξιούχους.
Μια κυβέρνηση που έκανε πειράματα στις πλάτες των παιδιών και των νέων ανθρώπων στον κρίσιμο τομέα της παιδείας, βαφτίζοντας την αριστεία ρετσινιά, και ανάγοντας σε αξίες την ήσσονα προσπάθεια και την ισοπέδωση προς τα κάτω.
Μια κυβέρνηση που έδωσε ιδεολογικό μανδύα στην ανομία και την παραβατικότητα, που μέχρι την τελευταία ώρα νομοθετούσε για την αποφυλάκιση επικίνδυνων εγκληματιών. Εμείς λέμε και το εννοούμε: Καμία ανοχή στην εγκληματικότητα. Ως εδώ!

Την Κυριακή απαλλασσόμαστε από μια κυβέρνηση που συνειδητά στόχευσε στον διχασμό στον Ελλήνων, και υπέταξε ακόμη και τα εθνικά μας ζητήματα στα μικροκομματικά οφέλη.

Μια κυβέρνηση που προσέβαλε τον πατριωτισμό μας, μίλησε απαξιωτικά για τους νοικοκύρηδες, τα έβαλε με τις αξίες και τα ιδανικά του έθνους μας, πολέμησε την Εκκλησία και τους κληρικούς μας.
Μια κυβέρνηση που συνειδητά επιχείρησε την καθήλωση όσο γίνεται περισσότερων Ελλήνων στην ανέχεια και την εξάρτησή τους από τα επιδόματα και τη δήθεν απλοχεριά της.

Ακόμη και τώρα, μέσα στην απόλυτη αδυναμία τους να δικαιολογήσουν τα πεπραγμένα τους τα τελευταία πέντε χρόνια, αλλά και να διατυπώσουν συγκεκριμένες και συγκροτημένες προτάσεις για το μέλλον της χώρας και της κοινωνίας, καταφεύγουν στα γνωστά τους τεχνάσματα: Στο ψέμα και τη διαστρέβλωση, στη συκοφαντία και τη λάσπη.

Έφτασαν να πιάσουν στο στόμα τους μέχρι και την υπεύθυνη εθνικά στάση της κυβέρνησης του Κώστα Καραμανλή στο Σκοπιανό. Όμως η ιστορία έγραψε ποιοι είπαν το μεγάλο όχι στο Βουκουρέστι, αδιαφορώντας για το πολιτικό και προσωπικό κόστος της εθνικής αυτής επιλογής, και ποιοι είπαν το «ναι» παραχωρώντας ονομασία, εθνικότητα και γλώσσα με την ανεύθυνη και επικίνδυνη συμφωνία των Πρεσπών.

Φίλες και φίλοι,
Απέναντι σε όλα αυτά, εμείς απαντάμε όπως αρμόζει στην ιστορία και το ήθος της παράταξής μας – με ειλικρίνεια, με σοβαρότητα, με υπευθυνότητα, με συγκεκριμένες προτάσεις πολιτικής, με μόνο γνώμονα το εθνικό και το συλλογικό συμφέρον.

Απαντάμε με την αλήθεια του ξεκάθαρου προγράμματός μας. Ένα πρόγραμμα κοινής λογικής που έχει ως άξονες τις βασικές, αυτονόητες προϋποθέσεις για να στήσουμε ξανά περήφανη την Ελλάδα στα πόδια της:

-Πρώτα απ’ όλα, έχει ως άξονα την ουσιαστική ελάφρυνση των νοικοκυριών και των επιχειρήσεων από το ασήκωτο σήμερα βάρος των φόρων και των εισφορών, για να απελευθερωθούν οι δημιουργικές δυνάμεις των Ελλήνων.
-Δεύτερον, τη δημιουργία πολλών, νέων και καλά αμειβόμενων θέσεων εργασίας μέσα από την ενθάρρυνση των εγχώριων και των ξένων νέων επενδύσεων για να έχουν ιδίως οι νέοι άνθρωποι τις ευκαιρίες που αξίζουν για να μείνουν και να προκόψουν στον τόπο μας, αλλά και για να αναστραφεί το θλιβερό κύμα φυγής στο εξωτερικό.
-Τρίτον, την αποκατάσταση της νομιμότητας και της ασφάλειας παντού με την καταπολέμηση των ασύλων και των αβάτων της παρανομίας και της παραβατικότητας.

Κι εδώ θέλω να τονίσω πως τα στελέχη της Αστυνομίας, του Λιμενικού και της Πυροσβεστικής, δίνουν τόσο στην Αργολίδα, όσο και σε ολόκληρη την Ελλάδα με ευσυνειδησία την καθημερινή μάχη για την προστασία της ζωής, της τιμής και της περιουσίας, αλλά και για τη διαφύλαξη του φυσικού μας περιβάλλοντος. Το μόνο που χρειάζονται είναι η έμπρακτη αναγνώριση της συμβολής τους, και η ενίσχυσή τους τόσο σε προσωπικό, όσο και σε υλικοτεχνικό εξοπλισμό. Κι εδώ η δέσμευση του Κυριάκου Μητσοτάκη για 1500 προσλήψεις νέων αστυνομικών είναι ξεκάθαρη. Θα κάνουμε ότι χρειάζεται ώστε τα Σώματα Ασφαλείας να επιτελούν απερίσπαστα το καθήκον!

-Τέταρτον, η ουσιαστική στήριξη στην οικογένεια, στη μεσαία τάξη και τους αδυνάτους, στους αγρότες, τους ελεύθερους επαγγελματίες, τη μικρομεσαία επιχειρηματικότητα, τους επαγγελματίες του τουρισμού, σε όλες εκείνες τις κοινωνικές ομάδες που αφέθηκαν στην τύχη τους ή και στοχοποιήθηκαν συνειδητά από την απερχόμενη κυβέρνηση.
-Πέμπτον, την επιδίωξη της ποιότητας στην παιδεία, την υγεία, σε κάθε πτυχή της δημόσιας ζωής. Ως αναπληρωτής τομεάρχης Παιδείας της Νέας Δημοκρατίας, μαζί με τη Νίκη Κεραμέως και τα υπόλοιπα μέλη του τομέα είχαμε την ευθύνη της διατύπωση του προγράμματός μας για την παιδεία. Και θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι το ειλικρινές ενδιαφέρον του Κυριάκου Μητσοτάκη γι’ αυτό το κρίσιμο εθνικά αντικείμενο, είναι η εγγύηση για την πλήρη εφαρμογή του προγράμματός μας για τη σύγχρονη παιδεία που αξίζουν και δικαιούνται τα παιδιά μας και οι νέοι άνθρωποι της πατρίδας μας.

Γιατί η παιδεία είναι το ισχυρότερο εργαλείο ανάπτυξης και κοινωνικής κινητικότητας. Είναι η απαραίτητη προϋπόθεση για κάθε αισιόδοξη σκέψη για μια κοινωνία. Και στα παιδιά μας οφείλουμε να εξασφαλίζουμε ποιότητα, γνώσεις, δεξιότητες, ευκαιρίες για να κάνουν τα όνειρά τους πραγματικότητα, και όχι κάποιοι να τα παραμυθιάζουν με την ισοπεδωτική λογική της ήσσονος προσπάθειας.

-Έκτος άξονας του προγράμματός μας η δημιουργία ενός κράτους σύγχρονου, ευέλικτου και αποτελεσματικού που θα λειτουργεί ως αρωγός του πολίτη και όχι ως δυνάστης του, χωρίς αχρείαστη γραφειοκρατία, καθυστερήσεις και αγκυλώσεις, χωρίς ταλαιπωρία και πρόσθετα κόστη.
Και βεβαίως, όπως αρμόζει στην παράταξή μας, η σοβαρή, υπεύθυνη και αποτελεσματική διαχείριση της εξωτερικής μας πολιτικής και των εθνικών μας ζητημάτων.
Αυτοί είναι οι άξονες της πολιτικής μας. Αυτοί είναι οι άξονες πολιτικής που σήμερα συσπειρώνουν τη μεγάλη κοινωνική πλειοψηφία των Ελληνίδων και των Ελλήνων από κάθε ιδεολογική προέλευση.
Αυτή είναι η υπεύθυνη πρόταση που θα προσυπογράψουμε με την ψήφο μας την Κυριακή, δίνοντας στη Νέα Δημοκρατία και τον Κυριάκο Μητσοτάκη την ισχυρή αυτοδύναμη εντολή που χρειάζεται για να σηκώσουμε την Ελλάδα ψηλότερα!

Φίλες και φίλοι,
Τη μεγάλη αυτή πολιτική αλλαγή τη χρειάζεται η Ελλάδα. Τη χρειάζεται εξίσου επιτακτικά και η Αργολίδα μας.

Τα τελευταία πέντε χρόνια, σημαντικά έργα και παρεμβάσεις που μαζί είχαμε ξεκινήσει ή δρομολογήσει με διασφαλισμένη χρηματοδότηση μέχρι το 2015, είτε εγκαταλείφθηκαν απροκάλυπτα από την απερχόμενη κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, είτε πάγωσαν, είτε καθυστερούν αδικαιολόγητα.

Θυμίζω πρώτα απ’ όλα το μεγάλο έργο πνοής και ζωής για ολόκληρη την Αργολίδα του Αναβάλου. Ένα έργο που ξεκινήσαμε μαζί επί νομαρχίας Βασίλη Σωτηρόπουλου και το εντάξαμε στο πρόγραμμα «Αλέξανδρος Μπαλτατζής» για να επιλύσει οριστικά το πρόβλημα της λειψυδρίας και της υποβάθμισης του υδροφόρου ορίζοντα, αλλά και για να μειώσει σημαντικά το κόστος παραγωγής για τους αγρότες μας.

Γνωρίζετε πολύ καλά τις καθυστερήσεις που έχουν σημειωθεί τα τελευταία χρόνια στη δημοπράτηση τόσο της επέκτασης προς Φίχτια, Κουτσοπόδι, Μυκήνες, Μοναστηράκι έργο 7,8 εκ. ευρώ, όσο και προς Ερμιονίδα, παρά το γεγονός ότι και τα δύο έργα ήταν έτοιμα προς δημοπράτηση ήδη από τα τέλη του 2014.

Ο Ανάβαλος θα προχωρήσει και θα υλοποιηθεί για να καλύψει τις ανάγκες ολόκληρης της Αργολίδας. Το οφείλουμε στους αγρότες μας, το οφείλουμε σε όλους τους ανθρώπους της Αργολίδας που δικαιούνται, αξίζουν και απαιτούν ένα καλύτερο περιβάλλον.

Παρόμοια ολιγωρία έχον επιδείξει και σε ό,τι αφορά την πύλη της εισόδου της Αργολίδας από τον αυτοκινητόδρομο Κορίνθου-Τρίπολης-Καλαμάτας, το οδικό τμήμα Δερβενάκια-Μυκήνες. Δεν αξίζει στην Αργολίδα να είναι ο μόνος νομός χωρίς σύγχρονη και ασφαλή σύνδεση με το δίκτυο των αυτοκινητοδρόμων. Όπως επίσης πρέπει να προχωρήσει και το τμήμα Αγία Ελεούσα – Χάνι Μερκούρη που συνδέει το Ναύπλιο με το αρχαίο θέατρο της Επιδαύρου.

Και στο Ναύπλιο όμως, η ολιγωρία των κυβερνώντων είναι εμφανής. Τη βλέπουμε στις καθυστερήσεις όλα αυτά τα χρόνια στα έργα εκβάθυνσης του λιμανιού, την απαραίτητη προϋπόθεση ώστε να ελλιμενίζονται επιτέλους κρουαζιερόπλοια στο Ναύπλιο και να τονωθεί σημαντικά η τοπική οικονομία.

Το βλέπουμε στην απραξία για την κατασκευή της μαρίνας του Ναυπλίου, μια παρέμβαση με μεγάλο αναπτυξιακό αποτέλεσμα για την πόλη του Ναυπλίου και την ευρύτερη περιοχή.

Το βλέπουμε στην εντελώς αδικαιολόγητη τριετή καθυστέρηση των έργων αποκατάστασης και ανάδειξης στο Μπούρτζι, που εντάξαμε με προϋπολογισμό 2,8 εκ. ευρώ. Έργα που ξεκίνησαν μετά από επανειλημμένες παρεμβάσεις μου αφού όμως χάθηκε και χρόνος, αλλά και θέσεις εργασίας όλα αυτά τα χρόνια.

Την ίδια εγκατάλειψη βλέπουμε στην αξιοποίηση του κτηρίου του παλιού Τελωνίου, ενός ιστορικού κτηρίου που παραχωρήθηκε από την Κτηματική Υπηρεσία στο Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού ύστερα από συνεννόηση με τον τότε Πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά με στόχο τη διαμόρφωση χώρου εκθέσεων και δράσεων πολιτισμού.

βλέπουμε την εγκατάλειψη του κτηρίου Βίγγα στην Πλατεία Συντάγματος για το οποίο είχα εγκρίνει 450.000 ευρώ για σύνταξη της σχετικής μελέτης ανακαίνισης.
Βλέπουμε την αδιαφορία για το μεγάλο πρόβλημα της διάβρωσης των ακτών, που πλήττει έντονα περιοχές όπως το Τολό, τα Ίρια, την Πλάκα, αλλά και στην απαράδεκτη ολιγωρία στον καθορισμό των χρήσεων γης, ώστε να ξέρει ο κάθε επενδυτής τι μπορεί να κάνει πού, και με τι όρους και προϋποθέσεις.

Θυμίζω ακόμη τις συνεχείς και επανειλημμένες καθυστερήσεις στην καταβολή ενισχύσεων και αποζημιώσεων στους αγρότες μας, την επανειλημμένη ολιγωρία στην υλοποίηση των προγραμμάτων δακοκτονίας, την αθέτηση των δεσμεύσεων για την αναθεώρηση του κανονισμού του ΕΛΓΑ ώστε να καλύπτει και τις ολοένα και συχνότερες στον τόπο μας επιπτώσεις της κλιματικής αλλαγής, τον άδικο αποκλεισμό των ορεινών χωριών της Αργολίδας από τον κατάλογο των μειονεκτικών περιοχών, μια εξέλιξη η οποία στερεί από κτηνοτρόφους και αγρότες την αναγκαία στήριξη.

Θυμίζω τις εικόνες και τα αρνητικά ρεπορτάζ που είδαμε να εκπέμπονται στους χώρους πολιτισμού της Αργολίδας από την επανειλημμένη ολιγωρία του Υπουργείου Πολιτισμού για την έγκαιρη στελέχωση των αρχαιολογικών χώρων και των μουσείων με προσωπικό φύλαξης, καθαριότητας και λειτουργίας των πωλητηρίων.

Σκεφτείτε μόνο πως, ενώ οι επισκέψεις τουριστών και σχολείων στους αρχαιολογικούς χώρους και τα μουσεία ξεκινούν κάθε χρόνο από το Πάσχα, πέρσι η οκτάμηνη σύμβαση λειτουργίας πωλητηρίων ξεκίνησε στις 12 Ιουλίου, με αποτέλεσμα και το κράτος να χάνει έσοδα, και νέοι άνθρωποι που θα μπορούσαν να βρουν θέσεις εργασίας, να μένουν αδικαιολόγητα χωρίς δουλειά.

Θυμίζω την ολιγωρία στην επίλυση του ζητήματος της μεταφοράς των μαθητών. Είδαμε τα σχολεία να έχουν ξεκινήσει 15 μέρες, και το πρόβλημα να παραμένει άλυτο, με αποτέλεσμα οι γονείς να αναγκάζονται να μεταφέρουν τα παιδιά τους ακόμη και σε καρότσες αγροτικών.

Θυμίζω τα σημαντικά προβλήματα στις Νοσοκομειακές Μονάδες και τα Κέντρα Υγείας της Αργολίδας.


Φίλες και φίλοι,
Αυτή η εικόνα της εγκατάλειψης, του λίγου και του μίζερου δεν ταιριάζει στο Ναύπλιο και την Αργολίδα μας. Μαζί το έχουμε αποδείξει αυτό. Όχι με λόγια, αλλά με έργα. Ιδιαίτερα κατά τη θητεία μου στο Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού, δρομολογήσαμε και υλοποιήσαμε δεκάδες έργα για τον τόπο μας, γεγονός που υποχρέωσε ακόμη και τους πολιτικούς μου αντιπάλους να μου το πιστώνουν αυτό.

Λένε ότι έδωσα έμφαση στα έργα της Αργολίδας. Ναι, έκανα έργα στην Αργολίδα όπως και στην υπόλοιπη Ελλάδα όπου υπήρχε η δυνατότητα και η ανάγκη, γιατί τα έργα του πολιτισμού και του αθλητισμού συνδέονται άρρηκτα με την ταυτότητα του τόπου μας, και είναι ισχυροί μοχλοί ανάπτυξης και βελτίωσης της ποιότητας ζωής για όλους μας και ιδίως για τα παιδιά και τους νέους ανθρώπους.

Και με τη δική σας στήριξη, το νήμα των έργων και των παρεμβάσεων για τον τόπο μας, θα το ξαναπιάσουμε από την Δευτέρα!

Μόνο εδώ στον Δήμο Ναυπλιέων, θυμίζω εντελώς ενδεικτικά, πέρα απ’ όσα έχω ήδη αναφέρει, ανάμεσα στα έργα πολιτισμού που δρομολογήσαμε και ξεκινήσαμε μέχρι το 2015:

-Τα έργα ανάδειξης του κάστρου της Ακροναυπλίας.
-Την αναμόρφωση του Αρχαιολογικού Χώρου Καστράκι στην Ακρόπολη της Αρχαίας Ασίνης.
-Τα έργα στην Αγία Μονή, και στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου στην Αγία Τριάδα, ενώ είχαμε εντάξει έργα στην Παλαιά Μονή Ταλαντίου στο Αραχναίο, έργα για την αποκατάσταση του Πυργόσπιτου στον Άγιο Ανδριανό, και άλλα πολλά.
-Την ένταξη του Αρχαιολογικού Μουσείου του Ναυπλίου, του αρχαιολογικού χώρου της Τίρυνθας, της Μυκηναϊκής Ακρόπολης της Μιδέας στο Ψηφιακό Δίκτυο Αρχαιολογικών Χώρων και στο πανελλήνιο δίκτυο Wi-Fi.
Αλλά και στον αθλητισμό θυμίζω:
-Τα έργα συντήρησης και ενεργειακής αναβάθμισης του Δημοτικού Κολυμβητηρίου Ναυπλίου.
-Την ανακατασκευή του φυσικού χλοοτάπητα στο ΔΑΚ Ναυπλίου, και την εγκατάσταση συνθετικού χλοοτάπητα στα γήπεδα στα Ίρια και την Ασίνη.
-Την κατασκευή κερκίδων στα γήπεδα του Τολού και του Δρέπανου, αλλά και τη δημοπράτηση του έργου τοποθέτησης χλοοτάπητα στο Τολό.
-Το γήπεδο στο Νταμάρι και πολλά άλλα.

Και βεβαίως, θυμίζω τον νέο αθλητικό θεσμό που δημιουργήσαμε εδώ στον Ναύπλιο, τον Μαραθώνιο του Ναυπλίου, που διοργανώθηκε υπό την αιγίδα και τη στήριξη του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού, και έδειξε εξαρχής τη δυναμική που έχει για την τοπική οικονομία, την προσέλκυση επισκεπτών, αλλά και την ενθάρρυνση των νέων παιδιών να ασχοληθούν με τον μαζικό αθλητισμό.

Θυμίζω ακόμη στην παιδεία την ίδρυση και λειτουργία του δημόσιου ΙΕΚ.


Φίλες και φίλοι, όλες αυτές οι παρεμβάσεις όλα αυτά τα έργα που μαζί ξεκινήσαμε και δρομολογήσαμε, είναι η ισχυρή απόδειξη ότι η Αργολίδα αξίζει περισσότερα, αξίζει καλύτερα.

Όλα αυτά τα χρόνια έχουμε οικοδομήσει ένα ανεκτίμητο κεφάλαιο ειλικρίνειας και εμπιστοσύνης μεταξύ μας.

Πλέον, γνωριζόμαστε καλά. Με ξέρετε και σας ξέρω. Ξέρετε ποιος είμαι, από πού έρχομαι, τι πιστεύω, πώς πολιτεύομαι.

Όλα αυτά τα χρόνια, μόνη μου επιδίωξη είναι να προσφέρω στην πατρίδα και την Αργολίδα μας. Να μεταφέρω δυνατή τη δική σας φωνή στην κεντρική πολιτική σκηνή. Να συμβάλλω με όλες τις δυνάμεις μου ώστε ο τόπος μας να δει τα έργα και τις παρεμβάσεις που αξίζει.

Όλα αυτά τα χρόνια, σας κοιτώ στα μάτια και σας λέω μόνο την αλήθεια. Δεν κατέφυγα ποτέ στα εύκολα λόγια και τις κούφιες υποσχέσεις. Δεν κατέφυγα ποτέ στη λάσπη και την κακολογία. Προσπάθησα πάντα να ενώνω δυνάμεις για το καλό του τόπου μας, γιατί μπροστά στα προβλήματα δεν χωράνε παρωπίδες.

Κοιτώντας σας λοιπόν στα μάτια όπως πάντα, σας ζητώ την Κυριακή να ανανεώσετε την εμπιστοσύνη και την στήριξή σας σε μένα. Ζητώ τον σταυρό σας για να συνεχίσουμε μαζί τον δρόμο που μαζί ανοίξαμε για τον τόπο μας. Για να βάλουμε ξανά την Αργολίδα στο προσκήνιο. Για να ξαναπιάσουμε, στην ισχυρή, αυτοδύναμη κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας και του Κυριάκου Μητσοτάκη, το νήμα των έργων και της δημιουργίας.

Ακούω πολλούς να λένε ότι ο Ανδριανός δεν έχει ανάγκη, έχει ήδη εκλεγεί. Όμως από την κάλπη και με τον σταυρό σας εκλέγεται ο βουλευτής. Γι’ αυτό και σας ζητώ την στήριξή σας, την εμπιστοσύνη σας, την αγάπη σας να την εκφράσετε και στην κάλπη.

Και σας ζητώ και κάτι ακόμη: Σε λίγες ώρες ολοκληρώνεται η επίσημη προεκλογική περίοδος. Όμως δεν χωρά ούτε εφησυχασμός, ούτε επανάπαυση. Κάθε ψήφος μετρά, κάθε ψήφος είναι σημαντική. Κάθε ψήφος στη Νέα Δημοκρατία δυναμώνει ακόμη περισσότερο την αυριανή κοινοβουλευτική πλειοψηφία. Φέρνει ακόμη πιο κοντά την ισχυρή αυτοδυναμία.

Γι’ αυτό και σας ζητώ τις ώρες που απομένουν μέχρι να ανοίξουν οι κάλπες, να μιλήσετε στους δικούς σας ανθρώπους που ακόμη μπορεί να είναι αναποφάσιστοι. Να τους μιλήσετε για την ανάγκη της μεγάλης ποιοτικής αλλαγής. Για την ανάγκη να διασφαλίσουμε την πολιτική σταθερότητα και την θετική προοπτική στην πατρίδα μας. Για την ανάγκη να διασφαλίσουμε την επανέναρξη των έργων και των παρεμβάσεων στο Ναύπλιο και την Αργολίδα μας. Για την ανάγκη, σήμερα, περισσότερο από ποτέ, να ενώσουμε δυνάμεις μπροστά στα μεγάλα και τα σημαντικά.

Την Κυριακή, το Ναύπλιο και η Αργολίδα για μια ακόμη φορά θα πρωταγωνιστήσει στο αποτέλεσμα της κάλπης. Για μια ακόμη φορά θα στείλει ηχηρό το μήνυμα νίκης για την παράταξη και την πατρίδα μας.

Μπαίνουμε στη μάχη της κάλπης ενωμένοι σαν μια γροθιά. Με τον πρόεδρό μας Κυριάκο Μητσοτάκη στο τιμόνι, με τον Κώστα Καραμανλή και τον Αντώνη Σαμαρά να δίνουν σάλπισμα συστράτευσης και συμμετοχής, με τους νέους ανθρώπους να δυναμώνουν τη φωνή μας, με τα ιστορικά στελέχη να δίνουν από την πρώτη γραμμή τον αγώνα, με κάθε Ελληνίδα και κάθε Έλληνα που ζητά μια καλύτερη Ελλάδα, προχωράμε μπροστά για τη μεγάλη νίκη.

Για να δώσουμε την αισιοδοξία, την αυτοπεποίθηση και την περηφάνια στους Έλληνες.

Για να σηκώσουμε ξανά την Ελλάδα ψηλότερα, εκεί που της αξίζει!

Την Κυριακή θα νικήσει η Ελλάδα, θα νικήσουν οι Έλληνες!

Κι από τη Δευτέρα, με σηκωμένα τα μανίκια, πιάνουμε ξανά δουλειά!

Για την πατρίδα μας, για την Αργολίδα μας, για το Ναύπλιο, για κάθε πόλη και χωριό του τόπου μας.

Πιάνουμε δουλειά για όσα μας ενώνουν, για όσα δικαιούμαστε και αξίζουμε.

Προχωράμε δυνατά, προχωράμε ενωμένοι, προχωράμε για τη μεγάλη νίκη!»

Περισσότερα Άρθρα

Π. Νίκας για φυσικό αέριο: «Είμαστε απολύτως ανυποχώρητοι στις θέσεις μας, δεν δεχόμαστε αιτήσεις ιδιωτών με επιλογή συγκεκριμένων πόλεων»

«Είμαστε απολύτως ανυποχώρητοι στις θέσεις μας. Η Περιφέρεια Πελοποννήσου εμμένει στην άποψή της με κατηγορηματικό τρόπο και θεωρεί μέγιστο πλήγμα κατά της την μη υλοποίηση του σχεδιασμού της ΔΕΔΑ», σημείωσε ο περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας. Καθώς δεν έχει δημοσιοποιηθεί ακόμα η απόφαση της ΡΑΕ σχετικά με τον σχεδιασμό της ΔΕΔΑ για τα δίκτυα φυσικού αερίου, ο […]

Διευκρινίσεις του υπουργείου Εσωτερικών για τους ετεροδημότες

Όσοι έχουν εγγραφεί στο παρελθόν σε καταλόγους ετεροδημοτών, ψηφίζουν για τις ευρωεκλογές ως ετεροδημότες, όμως για τις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές ψηφίζουν στον τόπο βασικής εγγραφής τους. Διευκρινίσεις για το που ψηφίζουν οι ετεροδημότες σε αυτές τις εκλογές έδωσε με δήλωσή του ο γενικός γραμματείας του υπουργείου Εσωτερικών Κώστας Πουλάκης. Όπως αναφέρει ο γγ του […]