20 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Πρωτάθλημα Α2 μπάσκετ: Χωρίς Ολυμπιακό και δύο ομάδες

Το πρώτο βήμα για την γνωστοποίηση των ομάδων που θα βρεθούν στα εθνικά πρωταθλήματα έγινε σήμερα, με την ΕΟΚ να γνωστοποιεί τις ομάδες που θα συμμετέχουν στις λίγκες της νέας σεζόν. Ένα βήμα βέβαια που μάλλον μοιάζει μετέωρο, μιας και δεν είναι γνωστές ακόμα οι 16 ομάδες που θα συμμετάσχουν στην φετινή Α2.

Συγκεκριμένα, στην προκήρυξη του φετινού πρωταθλήματος είναι γνωστές οι 14 από τις 16 ομάδες που θα συμμετάσχουν, μιας και οι δύο θέσεις έχουν καταληφθεί από την “Ομάδα Χ” και “Ομάδα Ψ”. Παράλληλα, παρά την απόφαση του ΑΣΕΑΔ, δεν βρίσκεται στη σχετική λίστα ούτε ο Ολυμπιακός, δημιουργώντας ερωτηματικά αναφορικά με τη σύνθεση του πρωταθλήματος. 

Οι 14 ομάδες που αναγράφονται είναι οι εξής: Καστοριά, Καρδίτσα, Χαρίλαος Τρικούπης, Διαγόρας Δρυοπιδέων, Ερμής Αγιάς Λάρισας, Ιπποκράτης Κω, Αμύντας, Ψυχικό, Απόλλων Πάτρας, Κόροιβος Αμαλιάδας, Οίαξ Ναυπλίου, Ανατόλια, Δάφνη Δαφνίου και Ελευθερούπολη.

Δείτε τη σχετική προκήρυξη:

Περισσότερα Άρθρα

Έναρξη μαθημάτων στον Αργειακό Όμιλο Αντισφαίρισης

Ο Αργειακός Όμιλος Αντισφαίρισης, στην προσπάθεια ανάπτυξης και διάδοσης του τένις στην πόλη του Άργους, συνεχίζει για μία ακόμη χρονιά την λειτουργία του στο Δημοτικό Στάδιο Άργους, διατηρώντας τμήματα για όλες τις ηλικιακές κατηγορίες. Πιο συγκεκριμένα: ΠΑΙΔΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ • Mini tennis – παιδιά ηλικίας 4 έως 6 ετών • Ακαδημία τένις – παιδιά ηλικίας 6 […]