12 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Το 1ο Φεστιβάλ Παραμυθιού στο Ναύπλιο

Από τις 3 έως τις 6 Ιουλίου πραγματοποιείται το 1ο Φεστιβάλ Παραμυθιού στο Ναύπλιο, στη παραλία του Δρεπάνου.

Τέσσερις ημέρες με αφηγήσεις, σεμινάρια, παιχνίδια και μουσική.

Πάνω από 30 αφηγητές, μουσικοί και παιδαγωγοί καλωσορίζουν μικρούς και μεγάλους στον κόσμο του παραμυθιού.

Το Φεστιβάλ στηρίζεται στην ιδέα ενός summer camp για παραμυθάδες, μια συνάντηση σε ένα χώρο όπου οι αφηγητές και οι φίλοι του παραμυθιού μπορούν να γνωριστούν, να ανταλλάξουν απόψεις, να μοιραστούν γνώση και φυσικά να ακούσουν παραμύθια!

«Ελάτε να περάσουμε 4 μέρες όλοι μαζί, με παιχνίδια, μπάνιο, παραμύθια, σεμινάρια, δράσεις και βραδινό τραγούδι στην παραλία.
Οι αφηγήσεις θα γίνουν στο χώρο του Camping TRITON και στον Αρχαιολογικό χώρο της Ασίνης. Παραμυθάδες και φίλοι του παραμυθιού είστε όλοι καλεσμένοι…»τονίζεται σε ανακοίνωση των διοργανωτών.

Την οργανωτική επιτροπή αποτελούν οι Σοφία Ασλανίδου, Ακριβή Καλδίρη, Πέγκυ Καραγιάννη ,Μαρία Παναγουλοπούλου και Μαρία Παπανικολάου.

 

ΠΗΓΗ: ΕΡΤ (ρεπορτάζ Γιάννης Γαλανόπουλος)

Περισσότερα Άρθρα

Ναύπλιο:Ουρά κι έξω από την τράπεζα

Οι πρώτες ουρές έκαναν την εμφάνιση τους το πρωί της Δευτέρας 16 Μαρτίου έξω από τράπεζες του Ναυπλίου, μετά από τα νέα μέτρα που έλαβε η κυβέρνηση για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορονοϊού.Έξω από κατάστημα γνωστής Τράπεζας στο κέντρο του Ναυπλίου έχει σχηματιστεί μικρή ουρά με τους πολίτες να περιμένουν υπομονετικά έξω από το […]