14 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Πρωταθλητής Ελλάδας ο 16χρονος τοξότης Νίκος Σιατερλής του ΑΟ Μέρμπακα

Κάτω από αντίξοες καιρικές συνθήκες (υψηλή θερμοκρασία και ριπές αέρα) ο 16χρονος τοξότης του συλλόγου της Αγίας Τριάδας Νίκος Σιατερλής κατέκτησε την πρώτη θέση και το χρυσό μετάλλιο στον Πανελλήνιο Αγώνα Ανοιχτού Χώρου που πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο Τολοφώνα Φωκίδας.

Πιο συγκεκριμένα ο αθλητής του Α.Ο.Μέρμπακα αγωνίστηκε στην κατηγορία Εφήβων στα 60 μέτρα, κατέρριψε το ατομικό του ρεκόρ και ανέβηκε με άνεση στην Α’ κατηγορία.

Πρόκειται για έναν πολλά υποσχόμενο αθλητή που έχει όλο το μέλλον μπροστά του, την στήριξη της οικογένειάς του, του συλλόγου του και κυρίως την συνεχή καθοδήγηση και αφοσίωση του προπονητή του κ. Χρήστου Καρμοίρη ο οποίος πίστεψε στον Νίκο και μας το απέδειξε.

Ευχόμαστε όλοι στον Νίκο να πετύχει ακόμα μεγαλύτερα σκορ στην συνέχεια και να καθιερωθεί στους καλύτερους της Ελλάδας.

Νίκο θερμά συγχαρητήρια !!!

Περισσότερα Άρθρα

Πέθανε ο Πελέ

Στο πένθος βυθίστηκε το παγκόσμιο ποδόσφαιρο, καθώς έφυγε από τη ζωή ο «βασιλιάς» του. Ο Έντσον Αράντες ντο Νασιμέντο, ο γνωστός σε όλους μας Πελέ, άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 82 ετών στο νοσοκομείο «Άλμπερτ Αϊνστάιν», στο Σάο Πάολο, όπου νοσηλευόταν σε σοβαρή κατάσταση το τελευταίο διάστημα. Ο Βραζιλιάνος θρύλος του παγκόσμιου ποδοσφαίρου […]

Η γενική συνέλευση του Αστέρα Δρεπανιακού

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ ΔΡΕΠΑΝΙΑΚΟΣ σας καλεί στην ετήσια Γενική Συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί στις 5 Ιουλίου ημέρα Κυριακή και ώρα 8 μμ στο κοινοτικό γραφείο Δρεπάνου με θέματα α)απολογισμός χρονιάς 2019-20 και, β)εγγραφή νέων μελών.