15 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Μελωδική αυλαία για το Δημοτικό Ωδείο Άργους- Μυκηνών

Τέλος εκπαιδευτικής περιόδου για το Δημοτικό Ωδείο Άργους- Μυκηνών με δύο εβδομάδες εξετάσεων και υπέροχων συναυλιών των μαθητών μας!

Χθες το βράδυ στην θαυμάσια Αίθ. Τέχνης και Πολιτισμού “Μέγας Αλέξανδρος” την αυλαία έκλεισαν δύο κιθαριστικά σύνολα: Το φιλοξενούμενο σύνολο “primavera” και το σύνολο του Ωδείου μας!

Υπεύθυνοι, το κιθαριστικό ντουέτο Αλεξάνδρα Χριστοδήμου και Γιάννης Πετρίδης! Τους ευχαριστούμε θερμά!

Ευχαριστούμε και τους γονείς που μας στηρίζουν σε κάθε δράση μας.Ευχαριστούμε κυρίως τον Δήμο που υποστηρίζει τις επιλογές μας. Σας ευχόμαστε ένα όμορφο καλοκαίρι.

Ραντεβού 20 Αυγούστου!

Περισσότερα Άρθρα

12χρονο αγόρι στο Ναύπλιο παραλίγο να χάσει τη ζωή του από πτώση

Ένα 12χρονο αγόρι που περπατούσε στην οδό Σιδηράς Μεραρχίας στο κέντρο του Ναυπλίου χθες το απόγευμα, για άγνωστο λόγο, στην διασταύρωση περίπου με την οδό Ναυαρίνου έχασε σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες την ισορροπία του και έπεσε στο οδόστρωμα. Από την πτώση, έφραξε η αναπνοή του με αποτέλεσμα να χάσει τις αισθήσεις του και προς […]

Μεσσηνία: Θρίλερ με νεκρό άντρα στην Κυπαρισσία – Βαριά τραυματισμένη από πυροβολισμό η γυναίκα του

Τραγωδία στο Στασιό Κυπαρισσίας, καθώς βρέθηκε μέσα σε σπίτι, νεκρός από πυροβολισμό ένας άνδρας. Δίπλα του βαριά τραυματισμένη, επίσης από πυροβολισμό, βρέθηκε η σύζυγός του, η οποία σε κρίσιμη κατάσταση έχει μεταφερθεί στο Νοσοκομείο Κυπαρισσίας. Σύμφωνα με το eleftheriaonline.gr, πρόκειται για ζευγάρι Γερμανών, που διέμενε στην περιοχή. Στην περιοχή έχουν ήδη σπεύσει αστυνομικοί από το […]