17 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Ο Γιάννης Ανδριανός κοντά στην Ένωση Αστυνομικών Αργολίδας

O πρώην Υπουργός και υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, κ. ΑΝΔΡΙΑΝΟΣ Ιωάννης επισκέφθηκε τα γραφεία μας προκειμένου να ενημερωθεί για τα θέματα που απασχολούν τόσο τους αστυνομικούς, αλλά και γενικότερα για την αστυνόμευση στον Νομό Αργολίδας.

Ο Πρόεδρος της Ένωσης μας, μέλη του Δ.Σ. αλλά και οι παρευρισκόμενοι συνάδελφοι μέλη της Ένωσης μας ενημέρωσαν αναλυτικά για το μείζον πρόβλημα της παλαιότητας των υπηρεσιακών οχημάτων και γενικά της έλλειψης υλικοτεχνικού εξοπλισμού, της έλλειψης προσωπικού, τα προβλήματα που έχουν ανακύψει με την καθαριότητα σε πολλές ακόμα υπηρεσίες της Δ.Α Αργολίδας, και την ακαταλληλότητα του κτηρίου που στεγάζονται αστυνομικές υπηρεσίες του Δήμου Άργους – Μυκηνών.

Ο κ. Ανδριανός αναφερόμενος τόσο στις θέσεις της Νέας Δημοκρατίας όσο και στις δικές του απόψεις, δήλωσε ότι θα προσληφθούν άμεσα 1500 νέοι συνάδελφοι και θα κάνει ότι είναι δυνατόν για να ενισχυθεί η Δ.Α. Αργολίδας τόσο σε υλικοτεχνικό εξοπλισμό όσο και σε έμψυχο δυναμικό.

Η Ένωση μας σε κάθε ευκαιρία θα παρουσιάζει και θα αναδεικνύει σε σωστές διαστάσεις τα προβλήματα μας, παράλληλα θα πιέζει για την επίλυση τους διότι η αποστολή της έχει να κάνει με την επίλυση προβλημάτων που απασχολούν την καθημερινότητα των συναδέλφων και σε αυτό θα μείνει πιστή.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                  Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΤΣΙΡΗΣ        ΑΝΔΡΕΑΣ ΜΠΡΑΓΚΑΣ

Περισσότερα Άρθρα

Νέα υποψηφιότητα στην ΑΛΛΑΓΗ ΠΟΡΕΙΑΣ

Ο Ανδρέας Αλεξανδρόπουλος είναι ένας νέος άνθρωπος με όρεξη για δουλειά και  προσφορά στον τόπο μας, κάτι το οποίο έχει αποδείξει τα τελευταία χρόνια που είναι πρόεδρος της Τοπικής Ενότητας του Ινάχου. Εργάζεται ως αστυνομικός και ανανεώνει την υποψηφιότητά του με την παράταξη του Δημάρχου Άργους Μυκηνών Δημήτρη Καμπόσου. Καλή επιτυχία Ανδρέα!

Οκτώ συλλήψεις στην Αργολίδα

Στο πλαίσιο αντιμετώπισης της εγκληματικότητας, καθώς και της διαμόρφωσης ασφαλών συνθηκών διαβίωσης των πολιτών, πραγματοποιήθηκαν από την 13.1.2020 έως και χθες (15.1.2020), ευρείες αστυνομικές επιχειρήσεις, τμηματικά, στις ευρύτερες περιοχές της Αργολίδας, της Αρκαδίας, της Κορινθίας, της Λακωνίας και της Μεσσηνίας. Οι επιχειρήσεις οργανώθηκαν και υλοποιήθηκαν από τις Διευθύνσεις Αστυνομίας Αργολίδας, Αρκαδίας, Κορινθίας, Λακωνίας και Μεσσηνίας, […]