13 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Κώστας Καραμανλής από Θεσσαλονίκη: Η ΝΔ υπάρχει για να υπηρετεί τους πολίτες (video)

Ιδιαίτερα θερμή ήταν η υποδοχή που επιφύλαξαν εκατοντάδες Θεσσαλονικείς στον πρώην πρόεδρο της ΝΔ Κώστα Καραμανλή που μετέβη πριν από λίγο στο Βελλίδειο συνεδριακό κέντρο για την παρουσίαση των ψηφοδελτίων της Νέας Δημοκρατίας στη Θεσσαλονίκη.

Ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής πραγματοποίησε την πρώτη του ομιλία σε κομματική εκδήλωση μετά από δέκα χρόνια σιωπής και έστειλε μήνυμα ενότητας και συστράτευσης για τη νίκη της Νέας Δημοκρατίας στις εθνικές εκλογές της 7ης Ιουλίου.

Η εκδήλωση, που διοργανώθηκε από τη Διοικούσα Επιτροπή της Νέας Δημοκρατίας Θεσσαλονίκης, ξεκίνησε με ένα βίντεο που περιελάμβανε δηλώσεις του ιδρυτή της Νέας Δημοκρατίας Κωνσταντίνου Καραμανλή για την αποκατάσταση της Δημοκρατίας στην Ελλάδα και την ένταξή της χώρας στην ΕΟΚ  αλλά και αποσπάσματα από ομιλίες και σημαντικές δημόσιες παρεμβάσεις από τους πρώην προέδρους του κόμματος.

Δείτε την ομιλία του πρώην προέδρου της ΝΔ 

Περισσότερα Άρθρα

Εγκαίνια Πολιτικού Γραφείου Γ. Δωροβίνη

Με την συμμετοχή πλήθους κόσμου πραγματοποιήθηκαν  τα Εγκαίνια του Πολιτικού Γραφείου Άργους του Υποψήφιου Βουλευτή Αργολίδας  Γιώργου Δωροβίνη Ο υποψήφιος Βουλευτής Αργολίδας της Ν.Δ κ. Γεώργιος Δωροβίνης, Χειρουργός-Μαιευτήρας-Γυναικολόγος, πραγματοποίησε την Τετάρτη 10 Μαΐου 2023 τα εγκαίνια του Πολιτικού του γραφείου με την συμμετοχή πλήθος κόσμου. Ο υποψήφιος Βουλευτής αφού τελέστηκε ο αγιασμός από τον ιερέα […]

Με τον πρωθυπουργό Κ. Μητσοτάκη συναντάται στις 24 Ιουνίου ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου

Με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη συναντάται στην Αθήνα ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας, αύριο Τετάρτη 24 Ιουνίου, στη 1.30 το μεσημέρι. Τη συνάντηση, στο Μέγαρο Μαξίμου, θα απασχολήσουν τα μεγάλα θέματα ανάπτυξης, οι στοχεύσεις, αλλά και τα προβλήματα της Περιφέρειας. Ανακοινώσεις για την εν λόγω συνάντηση, θα γίνουν σε συνέντευξη που ο περιφερειάρχης προγραμματίζει να […]