15 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Το 5ο τουρνουά Δικτύου Σχολών του Ατρόμητου ξεκινάει σήμερα στο Ναύπλιο

«Άνοιξε» τις πύλες του το 5ο τουρνουά που πραγματοποιεί το Δίκτυο Σχολών της ομάδας του Ατρομήτου, αφιερωμένο στη μνήμη του αξέχαστου τεχνικού διευθυντή των τμημάτων υποδομής της ΠΑΕ Ατρόμητος, Τάκη Μιχαλέτου.

Μετά από την περσινή επιτυχημένη διοργάνωση, το τουρνουά πραγματοποιείται και πάλι στην πανέμορφη πόλη του Ναυπλίου υπό την αιγίδα του Δήμου σε συνεργασία με την τοπική σχολή «Ακαδημία 98 Ναυπλίου».

Το «5ο τουρνουά Soccer Schools Τάκης Μιχαλέτος» ξεκίνησε χθες και ολοκληρώνεται την Τετάρτη 26 Ιουνίου, με την τελετή λήξης να είναι προγραμματισμένη για την Τετάρτη.

Στο τουρνουά θα συμμετέχουν δύο ηλικιακές κατηγορίες K16(2003-2004) και K14(2005-2006).

Οι ομάδες που συμμετέχουν είναι: ΑΚΑΔΗΜΙΑ 98 ΝΑΥΠΛΙΟΥ, ΑΟ ΜΥΚΟΝΟΥ, ΑΟ ΤΣΙΛΙΒΗ, ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ, ΑΘΛΟΥΠΟΛΗ, ΠΑΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ, ΠΑΣ ΝΑΞΟΥ & ΠΑΣ ΕΛΛΑΣ ΒΕΛΟΥ.

Τον συντονισμό του τουρνουά έχει ο Υπεύθυνος του Δικτύου Σχολών Atromitos soccer Schools, Τόλης Αποστόλου.

Περισσότερα Άρθρα

Θλίψη στον αθλητικό κόσμο: Πέθανε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Μίλτος Ανδρεανίδης

Πέθανε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Μίλτος Ανδρεανίδης Θλίψη στην Κρήτη και τον ποδοσφαιρικό κόσμο για τον θάνατο του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή, Μίλτου Ανδρεανίδη που έκανε καριέρα και στον ΟΦΗ. Ο ποδοσφαιριστής έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 62 ετών και τα τελευταία χρόνια αντιμετώπιζε πολλά προβλήματα υγείας. Άφησε την τελευταία του πνοή στο “Ωνάσειο” όπου νοσηλευόταν τις τελευταίες […]

Στα ημιτελικά του Παγκοσμίου πρωταθλήματος μετά από 13 χρόνια η Εθνική πόλο γυναικών

Μια ιστορική πρόκριση για τα ημιτελικά του Παγκοσμίου πρωταθλήματος υγρού στίβου, μετά από 13 ολόκληρα χρόνια, πήρε το βράδυ της Δευτέρας η Εθνική μας ομάδα πόλο γυναικών στην Ντόχα. Για δεύτερη φορά μετά τον μικρό τελικό του πρόσφατου Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος η «γαλανόλευκη» επικράτησε 14-12 της Ιταλίας και εξασφάλισε με πανηγυρικό τρόπο το εισιτήριο, που οδηγεί […]