3 °C Argos, GR
25 Ιανουαρίου 2022

Η τελετή απονομής τίτλων στην ΑΣΠΑΙΤΕ

Σε μια κατάμεστη αίθουσα με περισσότερα από 400 άτομα πραγματοποιήθηκε η τελετή ορκωμοσίας και απονομής πιστοποιητικών τίτλων σπουδών στους αποφοίτους του ετησίου Προγράμματος Παιδαγωγικής Κατάρτισης και του Προγράμματος Ειδίκευσης στη Συμβουλευτική και τον Προσανατολισμό της ΑΣΠΑΙΤΕ που υλοποιείται στο Άργος.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα Τέχνης και Πολιτισμού ‘’Μέγας Αλέξανδρος’’ στην πόλη του Άργους,με την παρουσία της Αντιπροέδρου της ΔΕ της ΑΣΠΑΙΤΕ Επίκουρης Καθηγήτριας κας Αντωνίου Ευαγγελίας,της Επιστημονικής Υπεύθυνης του ΕΠΠΑΙΚ και του ΠΕΣΥΠ Αναπληρώτριας Καθηγήτριας κας Κασιμάτη Αικατερίνης,τον Συντονιστή του ΕΠΠΑΙΚ/ΠΕΣΥΠ στο Άργος κ. Μουσταΐρα Παναγιώτη και με την παρουσία των βουλευτών Αργολίδας κ. Ανδριανού και κ. Μανιάτη.

Το Δήμο εκπροσώπησε ο Δημοτικός Σύμβουλος και Πρόεδρος της Δευτεροβάθμιας Επιτροπής Παιδείας, κος Σκούφης και την Περιφέρεια η Περιφερειακή Σύμβουλος, κα Παναγιωτοπούλου.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με τη συνοδεία του μουσικού συνόλου ‘’Χοροδρόμοι’’ από τη Λακωνίακαι μέσα σε εορταστικό κλίμαέγινε η απονομή των πιστοποιητικών στους 85 αποφοίτους του προγράμματος ΕΠΠΑΙΚ και ΠΕΣΥΠ Άργους.Ο Συντονιστής του ΕΠΠΑΙΚ και ΠΕΣΥΠ Άργους, Δρ. Μουσταΐρας Παναγιώτης στην ομιλία του τόνισε την υψηλή επιστημονική κατάρτιση των αποφοίτων καθώς και τη σημασία του προγράμματος, το οποίο ανταποκρίνεται στην αναγκαιότητα που θέτει ο νόμος για την απαραίτητη παιδαγωγική και διδακτική επάρκεια στους εκπαιδευτικούς της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και στην αναγκαιότητα εξασφάλισης ειδικευμένου δυναμικού για την εφαρμογή του προσανατολισμού και της συμβουλευτικής. Επίσης, επισήμανε ότι το Παράρτημα της ΑΣΠΑΙΤΕ στο Άργος ενώ βαδίζει δυναμικά στον 6ο χρόνο λειτουργίας του, αποτελεί μοχλό και πυξίδα ανάπτυξης της τοπικής μας κοινωνίας αλλά και πυρήνα συνένωσης με τις άλλες κοινωνίες της περιφέρειάς μας καθώς το πρόγραμμα κάθε χρόνο εκπαιδεύει σπουδαστές από όλους τους νομούς της Περιφέρειας Πελοποννήσου καθώς και της ευρύτερης περιοχής της Αττικής και νήσων.

Την εκδήλωση κάλυψε το φωτογραφικό στούντιο ‘’ΦΩΤΟ ΣΥΝΘΕΣΗ’’ του κου Βασιλάκου και των συνεργατών του.

 

Περισσότερα Άρθρα

Ιεροκλής Μιχαηλίδης και Γεράσιμος Σκιαδαρέσης στους Αγίους Θεοδώρους με το “Τάβλι”

Το θεατρικό έργο “Το Τάβλι”, του Δημήτρη Κεχαΐδη, παρουσιάζει γλαφυρά τη νεοελληνική πραγματικότητα και το ενδόμυχο όνειρο του νεοέλληνα «να πιάσει την καλή». Ο Φώντας (Γεράσιμος Σκιαδαρέσης) και ο Κόλιας (Ιεροκλής Μιχαηλίδης) δυο φίλοι και κουνιάδοι, κάθονται ένα ζεστό αυγουστιάτικο απόγευμα μετά από ένα μεσημεριανό ύπνο, την ώρα του ιερού απογευματινού καφέ στη βεράντα τους […]

Αναβάλλεται το παιχνίδι Τρίτωνα – Οίακα Ναυπλίου μετά τα κρούσματα κορονοϊού σε αθλητές του Τρίτωνα

  Συναγερμός έχει σημάνει στις τάξεις του Τρίτωνα, ομάδας της Α2 μπάσκετ ανδρών, όταν αθλητής του ενημέρωσε για πιθανά συμπτώματα κορονοϊού. Ακολούθησε τα parapolitikaargolida.gr στο Google News! Ζωντανά όλες οι ειδήσεις. Αμέσως οι παράγοντες του συλλόγου έκαναν τις απαραίτητες κινήσεις, με αποτέλεσμα να διαπιστωθούν αρκετά θετικά κρούσματα στις τάξεις της ομάδας όπως η ίδια ανακοίνωσε […]

Follow by Email