17 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Σημαντική διάκριση για τον Γιώργο Γαλανόπουλο

Ξεχωριστή η χθεσινή βραδιά στο Ίδρυμα Μαραγκοπούλου( (Ιδρύτρια η Αλίκη Γιωτοπούλου-Μαραγκοπούλου) για την οικογένεια του φίλου και πολύ καλού συναδέλφου, Γιάννη Γαλανόπουλου.

Ο γιος του Γιώργος κέρδισε το πρώτο βραβείο ,με υποτροφία, για την εργασία του σε πανελλήνιο διαγωνισμό με θέμα τα προσωπικά δεδομένα και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Οι βραβευθέντες τον Ιούλιο θα βρεθούν στο Στρασβούργο, έδρα του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων αλλά και του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.

Πολύ σημαντικές εμπειρίες για νέους νομικούς που ήδη διακρίνονται στον τομέα που έχουν επιλέξει.

Πολλά συγχαρητήρια στον Γιώργο Γαλανόπουλο και βεβαίως σε όλη την οικογένεια (στη βασική φωτογραφία ο Γιώργος εικονίζεται με τον καθηγητή του-συνταγματολόγο κ. Σπύρο Βλαχόπουλο).

Περισσότερα Άρθρα

Ουρές οδηγών για rapid test κορoνοϊού σε Ναύπλιο και Άργος

Μετά την επιβολή του lockdown στη περιοχή της Αργολίδας η ΚΟΜΥ Αργολίδας πραγματοποιεί rapid test σε διερχόμενους οδηγούς και σε παραγωγούς – πωλητές λαϊκών αγορών που για επαγγελματικούς λόγους θα χρειαστεί να μεταβούν εκτός νόμου, όπου μετά το τεστ τους χορηγείται βεβαίωση μέσω sms, με βασική προϋπόθεση να έχουν μαζί τους την άδεια. Σήμερα Πέμπτη […]

Ειδικός φωτισμός στο άγαλμα του Στρατηγού Θ.Κολοκοτρώνη στο Ναύπλιο

Ειδικός φωτισμός στο άγαλμα του Στρατηγού Θ.Κολοκοτρώνη στο Ναύπλιο

Ειδικός φωτισμός στο άγαλμα του Στρατηγού Θ.Κολοκοτρώνη στο Ναύπλιο Ειδικός φωτισμός στο άγαλμα του Στρατηγού Θ.Κολοκοτρώνη στο Ναύπλιο Στο πάρκο του Κολοκοτρώνη στο κέντρο του Ναυπλίου το απόγευμα της Τρίτης 23 Μαρτίου παρουσιάστηκε σε ψηφιακή μορφή έκθεση με πίνακες από την Εθνική Πινακοθήκη σπουδαίων δημιουργών που αποτύπωσαν στον καμβά στιγμές και πρόσωπα από Ελληνική Επανάσταση […]