17 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Ράμπες και ειδικά αμαξίδια για την εξυπηρέτηση των ΑμεΑ σε παραλίες του Δήμου Ναυπλιέων

Τοποθετήθηκε και για την φετινή καλοκαιρινή περίοδο η ράμπα για την εξυπηρέτηση ατόμων με κινητικά προβλήματα στην παραλία Καραθώνας στο Ναύπλιο, προκειμένου να απολαμβάνουν με ασφάλεια και ευκολία το μπάνιο τους στη θάλασσα.

Η συγκεκριμένη υποδομή αποτελείται από ένα ειδικό αμαξίδιο, το οποίο μπαίνει μέσα στο νερό με τον λουόμενο, καθώς και πλαστικό διάδρομο, πάνω στον οποίο μεταφέρεται το αμαξίδιο.

Ο συγκεκριμένος διάδρομος τοποθετήθηκε δίπλα στον πύργο του ναυαγοσώστη στην παραλία Καραθώνας προκειμένου οι ναυαγοσώστες να βοηθούν και να επιβλέπουν την ασφαλή χρήση του αμαξιδίου.

Ο Δήμος Ναυπλιέων έχει προμηθευτεί τρεις συνολικά διαδρόμους και αμαξίδια ειδικά σχεδιασμένα για άτομα με κινητική αναπηρία τα οποία και έχουν τοποθετηθεί επίσης στις παραλίες του Τολού και της Πλάκας Δρεπάνου.

Περισσότερα Άρθρα

Ξεκινάει λειτουργία ο Δημοτικός ΣΜΑ Ερμιονίδας, με αποτέλεσμα την μείωση του κόστους διαχείρισης των απορριμμάτων στα 95,00€ ανά τόνο !!!

Ο κ. Τόκας με χθεσινή του ανάρτηση πάνω στο ευαίσθητο θέμα της διαχείρισης των απορριμμάτων του Δήμου Ερμιονίδας, συνεχίζει να παραπληροφορεί, να ψεύδεται και να διαστρεβλώνει την αλήθεια και τα πραγματικά γεγονότα. Συνεχίζει να βαδίζει σε έναν επικίνδυνο και ολισθηρό κατήφορο, προσπαθώντας εναγωνίως να πιάσει πάτο. Συγκεκριμένα, ο Δήμος Ερμιονίδας στις 9/10/2020, προκήρυξε ηλεκτρονικό ανοικτό […]

Δήμος Ερμιονίδας: Στον «αέρα» η επίσημη τουριστική ιστοσελίδα

Η συγκεκριμένη τουριστική ιστοσελίδα αναδεικνύει τα συγκριτικά πλεονεκτήματα του Δήμου Ερμιονίδας, με κύρια αναφορά στο φυσικό, πολιτιστικό και αρχιτεκτονικό περιβάλλον, διαμορφώνοντας προϋποθέσεις βιώσιμης τουριστικής ανάπτυξης με επίκεντρο την οργανωμένη προβολή και προώθηση του brand name ”Ermionida”. Ο κλάδος του Τουρισμού αποτελεί έναν από τους πιο σημαντικούς, δυναμικούς και ανταγωνιστικούς κλάδους της τοπικής οικονομίας, ο οποίος […]