18 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Καλλιεργούσε κάνναβη στο σπίτι του στο Ναύπλιο

Συνελήφθη, σήμερα (19.6.2019) το πρωί, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Ναυπλιέων Αργολίδας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ναυπλίου και τη συνδρομή του αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών Αργολίδας, 53χρονος ημεδαπός, γιατί σε έρευνα που έγινε στην οικία του και σε αύλειο χώρο αυτής, βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν, -3- δενδρύλλια κάνναβης, ύψους έως -60- εκατοστών, ποσότητες κάνναβης, συνολικού βάρους -15,6- γραμμαρίων, καθώς και τρίφτης κάνναβης.

Περισσότερα Άρθρα

Ο Βασίλης Μπιρπανάγος στο ΟΡΑΜΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ

Καλωσορίζω στην παράταξή μας τον Βασίλη Μπιρπανάγο, Σύμβουλο marketing & αναλυτή δεδομένων και του εύχομαι καλή επιτυχία! Καλωσήρθες στην παράταξή μας! Στόχος μας είναι να έχουμε στο συνδυασμό μας νέους ανθρώπους με όραμα τη ριζική αλλαγή του Δήμου μας!

Νέα αναζωπύρωση κοντά στην Αρχαία Ολυμπία

Νέα αναζωπύρωση καταγράφεται στη θέση Δερβενακίων στο χωριό Δούκα στην Αρχαία Ολυμπία. Λόγω των ανέμων έχει αρχίσει να παίρνει διαστάσεις, ωστόσο η φωτιά για την ώρα δεν απειλεί σπίτια. Πυροσβεστικές δυνάμεις υπάρχουν στο σημείο και την επιτηρούν αλλά δεν μπορούν ξεκινήσουν κατάσβεση λόγω του δύσβατου ανάγλυφου στο οποίο βρίσκεται.