19 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Πέθανε ο πρώην βουλευτής Αργολίδας Γιάννης Μανώλης

Σε ηλικία 69 ετών έφυγε από τη ζωή ο Γιάννης Μανώλης, πρώην βουλευτής Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας και επί σειρά ετών στέλεχος της ΓΣΕΕ.
Ο Γιάννης Μανώλης γεννήθηκε στις 31 Οκτωβρίου 1950 στο Αραχναίο. Σπούδασε τεχνολόγος-μηχανικός. Από το γάμο του με την Γεωργία Μανώλη-Κοντογεωργίου απέκτησε μια κόρη και έναν γιό.
Κοινοβουλευτικές Δραστηριότητες

2004 Εκλέγεται πρώτος Βουλευτής στο Νομό Αργολίδας με τη Ν.Δ.
2007 Επανεκλέγεται πρώτος Βουλευτής στο Νομό Αργολίδας με τη Ν.Δ.

2012 Αποχώρησε από την Νέα Δημοκρατία όπου διετέλεσε και επικεφαλής της γραμματείας Συνδικαλιστικού του κόμματος. Για λίγους μήνες συνεργάστηκε με τους Ανεξάρτητους Ελληνες από όπου επίσης αποχώρησε.

2014 Υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου

Πολιτικές / Κοινωνικές Δραστηριότητες

1998-2004 Γενικός Γραμματέας Γ.Σ.Ε.Ε..
1998–2004 Μέλος της Οικονομικής και Κοινωνικής Ευρωπαϊκής Επιτροπής.
1995-1997 Αντιπρόεδρος της Ένωσης Καταναλωτών Ελλάδας.
1986 Ιδρυτικό Μέλος της ΚΙΠΑΕΑ (Κίνηση Ειρήνης) και μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής.

Περισσότερα Άρθρα

Διάβημα διαμαρτυρίας από την ελληνική πρεσβεία στην Άγκυρα προς την Τουρκία για το ζήτημα του πλοίου L’ Atalante

Διάβημα διαμαρτυρίας από την ελληνική πρεσβεία στην Άγκυρα προς την Τουρκία Διάβημα διαμαρτυρίας πραγματοποιήθηκε χθες από την ελληνική πρεσβεία στην Άγκυρα προς την τουρκική πλευρά αναφορικά με το ζήτημα του πλοίου L΄ Atalante, σύμφωνα με διπλωματικές πηγές. Υπενθυμίζεται ότι δημιουργήθηκε ένταση μεταξύ Άγκυρας και Αθήνας όταν ανακοινώθηκε ότι γαλλικό ερευνητικό πλοίο θα διεξήγαγε έρευνες εκ […]

Ο αγώνας επιβίωσης των βιοπαλαιστών αγροτών της χώρας μας είναι και δικός μας αγώνας

Η «Αγωνιστική  Συνεργασία Πελοποννήσου» χαιρετίζει το Πανελλαδικό αγροτικό συλλαλητήριο αύριο  Παρασκευή 18/3 στις 13:00 στην Πλατεία Βάθης. Είμαστε μαζί τους: Γιατί τα αιτήματά τους είναι δίκαια. Γιατί μόνο αν στηριχτούν οι παραγωγοί θα αποφύγουμε την επισιτιστική κρίση. Για αυτό στηρίζουμε τα αιτήματά τους για: Μείωση του κόστους παραγωγής, με κατάργηση της ρήτρας αναπροσαρμογής για το […]