17 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Το «ευχαριστώ» της Βίκυς Φλέσσα και η επιστροφή στην ΕΡΤ

Η Βίκυ Φλέσσα, αφού δεν κατάφερε να εκλεγεί ευρωβουλευτής, επιστρέφει στην ΕΡΤ2 με την εκπομπή της «Στα Ακρα». Η γνωστή δημοσιογράφος με καταγωγή από το Ναύπλιο, ευχαρίστησε σήμερα τους ψηφοφόρους της, μέσα από τη σελίδα της στο Facebook και έκανε γνωστή την επιστροφή της στη δημόσια τηλεόραση.

Διαβάστε παρακάτω όσα έγραψε: 

«Φίλες και φίλοι μου,

σήμερα είναι μία ξεχωριστή ημέρα για μένα: Κάνοντας μία στροφή 180 μοιρών επιστρέφω εκεί, όπου ευρισκόμουν από το 2002 έως τις 10 Απριλίου 2019, στην εκπομπή μου ΣΤΑ ΑΚΡΑ.
Απόψε, λοιπόν, στις 21:30 το βράδυ στην ΕΡΤ2 θα δείτε τον ψυχίατρο Δημήτρη Καραγιάννη να μάς απαντά σε ερωτήματα, όπως: Αλλάζει ο άνθρωπος; Μπορούμε να αλλάξουμε τους δικούς μας; Τί μάς εμποδίζει στην αλλαγή; Μέχρι ποιά ηλικία διαπλάθεται ο εγκέφαλός μας;

Οι εκπομπές ΣΤΑ ΑΚΡΑ θα προβάλλονται έως τέλος Ιουνίου, οπότε λήγει και η τηλεοπτική περίοδος. Με καταμετρημένο έως τις 3/6/2019 το 73,34% των εκλογικών τμημάτων (16.629 εκλογικά τμήματα από τα 22.675) σε ό,τι αφορά στην ενσωμάτωση σταυρών η υποψηφιότητά μου για την Ευρωβουλή έχει συγκεντρώσει 114.719 ψήφους και αναμένεται με αναγωγή στο 100% να προσεγγίσει τις 156.400 ψήφους. Κατετάγην 10η , ήτοι 2η επιλαχούσα.

Αισθάνομαι την ανάγκη να σάς ευχαριστήσω μία προς μία και έναν προς έναν εσάς που μέ εμπιστευτήκατε, αλλά κυρίως που εμπνευστήκατε από το όραμα της ανάδειξης του ελληνικού Πολιτισμού στην Ευρώπη. Εσάς που έχετε συνειδητοποιήσει ότι για να διασφαλιστεί η κοινωνική αλληλεγγύη, η Δύση οφείλει να επενδύσει στη νέα γενιά και να επαναπροσανατολισθεί προς τις ανθρωπιστικές επιστήμες και την κλασική παιδεία, πεδίον δόξης λαμπρό για την χώρα μας. Είμαστε αρκετοί, δεν είμαστε λίγοι.

Λυπάμαι που δεν είχα τον χρόνο, ώστε να πείσω τον απαιτούμενο αριθμό των Ελληνίδων και των Ελλήνων, για να εκλεγώ και να ξεκινήσω αυτήν την προσπάθεια στο Ευρωκοινοβούλιο, καθώς η προεκλογική μου εκστρατεία ανά την Ελλάδα διήρκεσε μόνον 25 ημέρες έως τις εκλογές της 26ης Μαϊου.

Χαίρομαι που συμμετείχα με τις δυνάμεις μου στην προσπάθεια η χώρα να αλλάξει ρότα και καπετάνιο. Ο ενωτικός λόγος του κ. Κυριάκου Μητσοτάκη είναι ό,τι ακριβώς χρειάζεται τώρα η Ελλάδα, για να κάνει ένα άλμα προς το μέλλον, κερδίζοντας τον χαμένο χρόνο.

Είμαι πλήρως συντεταγμένη στην προσπάθεια- παρότι αδυνατώ να συμμετάσχω και στις εθνικές εκλογές- και παραμένω πάντοτε στη διάθεση του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας να αλλάξει τη χώρα μας, διότι αξίζουμε οι Ελληνίδες και οι ‘Ελληνες μία καλύτερη πατρίδα».

Περισσότερα Άρθρα

Στο Άργος ο Πάνος Σκουρλέτης

Ο γενικός γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Σκουρλέτης μίλησε  στην κεντρική προεκλογική εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία στο ‘Αργος. Η εκδήλωση έγινε στο Εργατοϋπαλληλικό κέντρο της πόλης. Στην ομιλία παραβρέθηκαν οι υποψήφιοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στην Αργολίδα. Νωρίτερα, ο γραμματέας παραχώρησε συνέντευξη Τύπου στα τοπικά ΜΜΕ και έκανε περιοδεία στην πόλη

Σωτηρία Παπαδοπούλου – Super TV: Τί θα δείτε απόψε στις 20:00

«Βουτιά» στην καυτή επικαιρότητα της Περιφέρειας Πελοποννήσου και όχι μόνο θα επιχειρήσει να κάνει η εκπομπή «Η Πελοπόννησος σήμερα» με την Σωτηρία Παπαδοπούλου, στις 20:00 από το Super TV. Οι Μανώλης Σκαντζός (πρόεδρος του περιφερειακού συμβουλίου), Γιώργος Πουλοκέφαλος και Νίκος Γόντικας (περιφερειακοί σύμβουλοι) θα μιλήσουν για τον επικείμενο εκλογικό νόμο. Ο περιφερειακός σύμβουλος (της παράταξης […]