18 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Τραγικό δυστύχημα στην 110ΠΜ: Μητέρα παρέσυρε με το αυτοκίνητο το 20 μηνών παιδί της

Τραγικό δυστύχημα με θύμα ένα μωρό 20 μηνών σημειώθηκε το πρωί της Τρίτης στην περιοχή των πολυκατοικιών της 110 Πτέρυγας Μάχης, στη Λάρισα.

Το παιδάκι αγόρι παρασύρθηκε από αυτοκίνητο που έκανε όπισθεν και οδηγούσε η μητέρα του, η οποία είναι στέλεχος της Πολεμικής Αεροπορίας.

Κατά πληροφορίες η γυναίκα είναι μητέρα πέντε παιδιών, ενώ κατά τις ίδιες πληροφορίες πέρσι ένα από τα παιδιά είχε πέσει από το μπαλκόνι του σπιτιού τους αλλά είχε σωθεί καθώς η πτώση του είχε ανακοπεί.

Η ανακοίνωση του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας για το τραγικό γεγονός:

Τις πρωινές ώρες της Τρίτης 4 Ιουνίου 2019, τέκνο (20 μηνών αγόρι) στελέχους της Πολεμικής Αεροπορίας που υπηρετεί στην 110 Πτέρυγα Μάχης (110ΠΜ) και διαμένει στα Οικήματα Στέγασης της Μονάδας, τραυματίσθηκε θανάσιμα.

Το παιδί μεταφέρθηκε από τη μητέρα του στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Τα αίτια του δυστυχήματος διερευνώνται από τα αρμόδια όργανα της Μονάδας και την Τροχαία Λάρισας.

ΠΗΓΗ: protothema

Περισσότερα Άρθρα

Ήττα στις λεπτομέρειες για τον συγκλονιστικό Τσιτσιπά στη Ρώμη – Έχασε με 2-1 σετ από τον Τζόκοβιτς

Μετά από ένα συγκλονιστικό παιχνίδι, που ξεκίνησε υπό καταρρακτώδη βροχή την Παρασκευή και ολοκληρώθηκε… σήμερα με ήλιο, ο Στέφανος Τσιτσιπάς ηττήθηκε με 2-1 σετ (4-6, 7-5, 7-5) από τον Νόβακ Τζόκοβιτς, για τα προημιτελικά του «Internazionali BNL d’Italia», χάνοντας στις λεπτομέρειες το εισιτήριο, που οδηγεί στα ημιτελικά του τουρνουά της Ρώμης. Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας […]

Ξεκινά η διαδικασία απολογισμού των ζημιών από την πυρκαγιά στα Γεράνεια

Ξεκίνησε, ήδη, από την Περιφέρεια Πελοποννήσου, η διαδικασία για τον απολογισμό των ζημιών που προκλήθηκαν από τη μεγάλη πυρκαγιά στην περιοχή του Σχίνου, στα Γεράνεια, στον Δήμο Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων. Αυτό γνωστοποίησε ο περιφερειάρχης, Παναγιώτης Νίκας, προσθέτοντας ότι οι αρμόδιες υπηρεσίες της Περιφέρειας έχουν επιληφθεί του θέματος. Όπως είναι γνωστό, την πυρόπληκτη […]