18 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Παναγιώτης Νίκας από την μεγαλειώδη συγκέντρωση στο ‘Αργος:«Με όλες μας τις δυνάμεις θα επιδιώξουμε συνεργασίες, δίνοντας χώρο και σε πολιτικούς μας αντιπάλους»

Σε μια μεγαλειώδη πολιτική συγκέντρωση μίλησε ο υπ. Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας, στο ‘Αργος, στο Pantazis Royal, την Παρασκευή 31 Μαΐου, στις 20.30, παρουσία του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριακού Μητσοτάκη, του πρ. Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, των Βουλευτών Αργολίδας Γιάννη Ανδριανού, Λακωνίας Θανάση Δαβάκη, Κορινθίας Χρίστου Δήμα, του Δημάρχου Άργους-Μυκηνών Δημήτρη Καμπόσου και άλλων στελεχών της Αυτοδιοίκησης και πολιτευτών.

Ο Παναγιώτης Νίκας, με αέρα νικητή, μίλησε για την κατάσταση στην οποία, δυστυχώς, βρίσκεται σήμερα η Αργολίδα και η Πελοπόννησος, λόγω της κακοδιοίκησης, του λαϊκισμού, της ψευδολογίας, της ανικανότητας και της έλλειψης προγραμματισμού του απερχόμενου Περιφερειάρχη, ο οποίος, παρότι διαχειρίστηκε εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ, δεν αφήνει πίσω του μετά από 9 χρόνια διοίκησης κανένα σημαντικό έργο!

Αναφέρθηκε, στη συνέχεια, στις προοπτικές της Περιφέρειας Πελοποννήσου, η οποία με μια ικανή διοίκηση μπορεί να έχει σύντομα τα επιθυμητά αποτελέσματα σε όλα τα επίπεδα, να έχει καλύτερες επιδόσεις, δίκαιη κατανομή των πολύτιμων πόρων και λύσεις στα σημαντικά και χρόνια προβλήματα που ταλανίζουν τους Πελοποννήσιους και εμποδίζουν την ανάπτυξη και την πρόοδο των πανέμορφων και ιστορικών περιοχών μας!

«Είμαστε αποφασισμένοι να δουλέψουμε σκληρά, να περπατάμε δίπλα σας και να είμαστε ταπεινότεροι από όλους, με την ευθύνη της προσφοράς γιατί αυτό είναι το χρέος μας! Έχουμε αλληλοσεβασμό, έχουμε ομόνοια, ενότητα, πίστη στις συνεργασίες με όλους όσους εκπροσωπούν την κάθε περιοχή, για την εξεύρεση κοινού τόπου και για αυτό θα δώσουμε χώρο σε όλες τις κοινωνικές δυνάμεις, ακόμα και σε αυτές που δεν ανήκουν στον πολιτικό μας χώρο, ακόμα και στους πολιτικούς μας αντιπάλους, γιατί ο σκοπός μας είναι να ενώσουμε τους Πελοποννησίους και να διοικήσουμε με σύνεση και ευρείες συμμαχίες για να έχουμε αποτελέσματα, αποτελέσματα για μας, για τον τόπο μας, για τα παιδιά μας, για τους ανθρώπους της ανάγκης!»

Ο Παναγιώτης Νίκας, με ενωτικό λόγο, απηύθυνε κάλεσμα προς όλους τους ψηφοφόρους, είτε ταυτίζονται ιδεολογικά είτε όχι, να εκτιμήσουν και να αξιολογήσουν τα χαρακτηριστικά εκείνα που χρειάζεται να έχει ένας Αυτοδιοικητικός, ένας Περιφερειάρχης για να διοικήσει με πρόγραμμα, αποτελεσματικότητα και παραγωγή έργου. «Ο Πελοπόννησος αλλάζει σελίδα! Η Πελοπόννησος αξίζει καλύτερα! Η Νίκη την Κυριακή είναι βέβαιη!!!».

Περισσότερα Άρθρα

Τα σημαντικότερα γεγονότα που έγιναν σαν σήμερα 27 Φεβρουαρίου

Τα σημαντικότερα γεγονότα που έγιναν σαν σήμερα  Σαν σήμερα, 27 Φεβρουαρίου συνέβησαν τα εξής: 1869: Εγκαινιάζεται ο ατμοκίνητος αστικός σιδηρόδρομος Αθήνας – Πειραιά, υπό την επωνυμία ΣΑΠ Α.Ε., μετέπειτα ΗΣΑΠ. Επιβάτες στο πρώτο δρομολόγιο είναι η βασίλισσα Ολγα, ο πρωθυπουργός Αλέξανδρος Ζαΐμης, υπουργοί, στρατιωτικοί, διπλωμάτες και άλλοι επίσημοι. 1900: Την ποδοσφαιρική ομάδα Μπάγερν ιδρύουν 18 […]

Ο Δημήτρης Καμπόσος στη συνάντηση με την αεροπορική εταιρεία υδροπλάνων EAGLE Seaplanes

Στο Δημαρχείο Λουτρακίου, πραγματοποιήθηκε σήμερα συνάντηση των εμπλεκόμενων φορέων με την πρώτη αεροπορική εταιρεία υδροπλάνων EAGLE Seaplanes κατά τη διάρκεια της οποίας, ο Πρόεδρος κ. Ricardo Faria Nikolopoulos ανακοίνωσε ότι η εταιρεία έχει προχωρήσει στην παραγγελία 13 υδροπλάνων και δεσμεύτηκε ότι έως τα τέλη Μαρτίου 2020 έως τρία από αυτά θα καλύπτουν πτήσεις από και […]