22 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Η Στέλλα Μιζεράκη συγκινεί με το «αντίο» της στον Πάνο Ζάρλα

Ο τραγικός θάνατος του Πάνου Ζάρλα, του νικητή του «Power of love 1», τα ξημερώματα της Παρασκευής, συγκλόνισε το πανελλήνιο. Τα μηνύματα και οι αναρτήσεις κατέκλυσαν τα social media, ενώ τα όσα έγραψε η Στέλλα Μιζεράκη ραγίζουν καρδιές.

Η ξανθιά πρώην παίκτρια του ριάλιτι γνωρίστηκε με τον Πάνο στο παιχνίδι, ερωτεύτηκαν, έκαναν σχέση και έζησαν μαζί για αρκετό καιρό. Έτσι, δεν θα μπορούσε να μην τον αποχαιρετίσει με συγκινητικά λόγια.

Δεν γυρνάει ο χρόνος πίσω. Μακάρι να μπορούσαμε να το κάνουμε να μην γινόταν ποτέ αυτό. Δεν θα σε ξεχνούσα ποτέ, ό,τι και να γίνει, γιατί έχουμε ζήσει τόσα μαζί. Τώρα δεν έχω λόγια να περιγράψω αυτό που νιώθω…. Αν μας βλέπεις εύχομαι να χαμογελάς και να είσαι ευτυχισμένος εκεί πάνω. “Έτσι ξαφνικά, όπως μπήκες στην ζωή μου, θα φοβάμαι μην σε χάσω ξαφνικά” μου έλεγες… Αυτό ήταν το τραγούδι μας… Και τελικά έτσι ξαφνικά έφυγες», έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

ΠΗΓΗ: reader

Περισσότερα Άρθρα

Τί είπε ο Δημήτρης Καμπόσος για τα χυμοποιεία

Επειδή θέλω να ξεκαθαρίζω τα πράγματα όταν κάποιοι προσπαθούν να τα μπερδέψουν προς όφελός τους και όχι προς όφελος όλων: Δεν επιθυμούμε να πλήξουμε τους χυμοποιούς ΑΛΛΑ απαιτούμε να λειτουργούν κανονικά τους βιολογικούς τους, ώστε να μην ρυπαίνουν τον Αργολικό κόλπο! Σε λύματα που εξέρχονται απο τις βιομηχανίες και εισέρχονται στον Βιολογικό  Άργους-Ναυπλίου, οι τιμές […]

ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΟΥΛΑΣ: «Συνεχίζεται η κατάρρευση της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας στην Αργολίδα. Υπολειτουργούν τα  Κέντρα Υγείας Άργους &  Ναυπλίου»

Ερώτηση σχετικά με τα προβλήματα υποστελέχωσης και λειτουργίας των Κέντρων Υγείας Άργους και Ναυπλίου κατέθεσε στη Βουλή ο βουλευτής Αργολίδας, Ανδρέας Πουλάς προς τον Υπουργό Υγείας. Ακολουθεί το πλήρες κείμενο της ερώτησης: ΕΡΩΤΗΣΗ Προς τον Υπουργό Υγείας,  κ. Α. Πλεύρη Θέμα: Συνεχίζεται η κατάρρευση της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας στην Αργολίδα. Υπολειτουργούν τα  Κέντρα Υγείας Άργους […]