18 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Πάνος Ζάρλας: Βίντεο – ντοκουμέντο από το σοκαριστικό τροχαίο

Σε τροχαίο δυστύχημα ενεπλάκη ο νικητής του τηλεοπτικού ριάλιτι Power of Love, Πάνος Ζάρλας, σκορπίζοντας θλίψη σε όσους τον γνώριζαν και τον αγαπούσαν.

Η τραγική ειρωνεία μάλιστα είναι ότι άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο ανήμερα των 28 γενεθλίων του.

Το μοιραίο περιστατικό, που κόστισε την ζωή του 28χρονου, σημειώθηκε στις 2 τα ξημερώματα, στη Λεωφόρο Συγγρού.

Βίντεο – ντοκουμέντο που εξασφάλισε το One Channel καταγράφει την τρελή πορεία της μηχανής του 28χρονου, που είχε ως αποτέλεσμα να χτυπήσει με μεγάλη δύναμη στα κυγκλιδώματα και να βρει ακαριαία το θάνατο.

Αστυνομικοί που βρέθηκαν στο σημείο μάλιστα, ανέφεραν ότι η εικόνα του άψυχου σώματος του νεαρού ήταν σοκαριστική, καθώς είχε διαμελιστεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες, για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία ο Πάνος Ζάρλας έπεσε με μεγάλη ταχύτητα με τη μηχανή του στις προστατευτικές μπάρες, ενώ ο ίδιος δεν φορούσε κράνος.

ΠΗΓΗ: One Channel

Περισσότερα Άρθρα

Ολοκληρώθηκε η παραχώρηση των αθλητικών εγκαταστάσεων του Ολυμπιακού Χωριού στο Υφυπουργείο Αθλητισμού

Υπογράφηκε σήμερα Παρασκευή, 29 Μαΐου, το «Πρωτόκολλο Παράδοσης Παραλαβής» μεταξύ των αρμοδίων Επιτροπών του ΟΑΕΔ και της ΓΓΑ και δόθηκε οριστική λύση στο ζήτημα, που εκκρεμούσε από τους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας το 2004, με τις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού Χωριού! Το σύνολο των στοιχείων των αθλητικών υποδομών, σταθερών και κινητών (κτήρια, εγκαταστάσεις, εξοπλισμός) παραχωρήθηκαν, […]

Αγωνιστική Συνεργασία Πελοποννήσου: Να πάρει γρήγορα μετρά η κυβέρνηση για την αποτροπή διάδοσης του κορωνοϊού

Ο επικεφαλής της «Αγωνιστικής Συνεργασίας Πελοποννήσου» Θανάσης Πετράκος επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Παναγιώτη Νίκα και του μετέφερε την έντονη ανησυχία των πολιτών της Τριφυλίας για τη πιθανότητα διασποράς του κορονοϊού στη περιοχή τους με αφορμή τα θετικά κρούσματα σε εργάτες γης στα Φιλιατρά και των άθλιων συνθηκών διαμονής τους . Ο Θανάσης […]