19 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Το μνημόσυνο των ευεργετών του Άργους

Μνημόσυνο υπέρ αναπαύσεως των ψυχών των Επιτίμων Προέδρων, Μεγάλων Ευεργετών, Ευεργετών, Δωρητών και Μελών των Διοικητικών Συμβουλίων του Άργους τελέστηκε σήμερα στον Καθεδρικό Ναό του Αγίου Πέτρου.

 

Το μνημόσυνο διοργάνωσαν ο Σύλλογος Αργείων «Ο ΔΑΝΑΟΣ», ο Δήμος Άργους Μυκηνών και ο ναός του Αγίου Πέτρου. Στον ναό τελέσθηκε και το ετήσιο μνημόσυνο υπέρ αναπαύσεως της ψυχής του αείμνηστου πρωτοπρεσβύτερου π. Κωνσταντίνου Σχοινοχωρίτη.

 

Στο μνημόσυνο παραβρέθηκαν οι βουλευτές Αργολίδος Γ.Ανδριανός και Γ.Μανιάτης ο Δήμαρχος Άργους Μυκηνών Δ. Καμπόσος, μέλη του Συλλόγου Αργείων “Ο ΔΑΝΑΟΣ”, αντιδήμαρχοι και δημοτικοί σύμβουλοι του Δήμου, οι οικείοι και συγγενείς των κεκοιμημένων και πάντες οι τιμώντες την μνήμην αυτών.

 

Τη θεία Λειτουργία και το μνημόσυνο τέλεσε ο πρωτοπρεσβύτερος και πρόεδρος του ΙΣΚΕ  π. Γεώργιος Σελλής.

 

Ευεργέτες του Άργους

 

ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ Β’  (Αρχιερέως)

ΜΙΧΑΗΛ  ΚΑΙ ΜΑΤΙΝΑΣ ΣΤΑΜΟΥ

ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ ΔΗΜΑ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΚΟΛΙΑΛΕΞΗ

ΙΩΑΝΝΟΥ ΔΕΔΕ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΜΠΟΝΗ

Περισσότερα Άρθρα

Σταύρος Καλιακούδας ο άγνωστος κασκαντέρ του Στάθη Ψάλτη όπου αναλάμβανε τις δύσκολες σκηνές.

Στάθης Ψάλτης: Ο γνωστός ηθοποιός είχε πάντοτε τον δικό του κασκαντέρ. Ο λόγος δεν ήταν άλλος από το γεγονός πως ο Έλληνας ηθοποιός δεν γινόταν να παίξει στις επικίνδυνες σκηνές. Όσον αφορά τον κασκαντέρ του για τη δεκαετία του ’80, αυτός δεν είναι άλλος από τον μηχανόβιο Σταύρο Καλιακούδα. Ο ίδιος έπαιξε σχεδόν σε όλες […]

Λ. Αυγενάκης: «Βασική προτεραιότητα της αθλητικής πολιτικής μας και κεντρικός πρωταγωνιστής είναι ο αθλητής»

Για την τροπολογία του Υφυπουργείου Αθλητισμού σε σ/ν του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων, με διατάξεις που ρυθμίζουν, μεταξύ άλλων, τα ζητήματα των πριμ για επιτυχίες σε παγκόσμια και ευρωπαϊκά πρωταθλήματα κλειστού στίβου και κολύμβησης από το 2016 και εντεύθεν, τοποθετήθηκε στην Ολομέλεια της Βουλής ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης. «Η αθλητική πολιτική μας […]