20 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Στην Αργολίδα ο Στέλιος Κούλογλου

Στην Αργολίδα περιόδευσε χθες ο ευρωβουλευτής και εκ νέου υποψήφιος, Στέλιος Κούλογλου.

Το πρόγραμμα του ξεκίνησε με την επίσκεψη του στη Λαϊκή Αγορά και τo κέντρο του Άργους  και ολοκληρώθηκε με ομιλία στο Εργατικό Κέντρο Άργους, και θέμα “Δημοκρατία, Τοπική Αυτοδιοίκηση και Ευρωεκλογές”.

Στην ομιλία του ο Στέλιος Κούλογλου μέσα από γραφήματα πίνακες και αναλυτικά στατιστικά στοιχεία και video παρουσίασε την δράση και άνοδο της ακροδεξιάς και του Ευρωσκεπτικισμού, που αντιστρατεύεται την Ενωμένη Ευρώπη και είναι επικίνδυνη για τα ατομικά δικαιώματα, τις ελευθερίες και την Δημοκρατική λειτουργία του πολιτεύματος.

Ο πρώην δημοσιογράφος χαρακτήρισε την άνοδο της ακροδεξιάς ως ιδιαίτερα ανησυχητική και κάλεσε τους νέους και τους πολίτες να προσέλθουν να ψηφίσουν σε αυτές τις Ευρωπαϊκές εκλογές που θα σημάνουν πολλά για το μέλλον της Ευρώπης.

Ακολούθησε διάλογος με ερωτήσεις και τοποθετήσεις του παριστάμενων.

Αναλτικά, το πρόγραμμα του Στέλιου  Κούλογλου στην Αργολίδα, περιελάμβανε:

11.30 Επίσκεψη στη Λαϊκή Αγορά και τo κέντρο του Άργους.

12.30 Συνάντηση με πολίτες στη συνοικία της πόλης Γεφύρια.

13.30 Συνάντηση με τους πολίτες στη κεντρική πλατεία της Νέας Κίου.

14.30 Συνάντηση στο καφενείο ΚΕΝΤΡΙΚΟΝ στο Ναύπλιο.

19.00 Συνέντευξη με τους εκπροσώπους των τοπικών ΜΜΕ στο Εργατικό Κέντρο Άργους.

20.00 Ομιλία στην εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ / ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ στο Εργατικό

Κέντρο Άργους, με θέμα “Δημοκρατία, Τοπική Αυτοδιοίκηση και Ευρωεκλογές”

Περισσότερα Άρθρα

Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης: Εγκρίθηκε σημαντική αγορά στην Αργολίδα

Σειρά σημαντικών αποφάσεων έλαβε το Δ.Σ. του Περιφερειακού Ταμείου Ανάπτυξης της Περιφέρειας Πελοποννήσου, το οποίο συνεδρίασε σήμερα Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου, στην έδρα της Περιφέρειας, στην Τρίπολη, υπό τον περιφερειάρχη Παναγιώτη Νίκα. Ειδικότερα, στη σημερινή συνεδρίαση εγκρίθηκε η παραλαβή του 1ου παραδοτέου της Ενωσης Εταιριών “Ελληνικά Υδατοδρόμια” ΙΚΕ και “Υδροπλάνα Ελλάδας” Α.Ε. για τη σύνταξη φακέλου […]

Καταμετρήθηκαν 126 νέα κρούσματα κορονοϊού

Συνολικά 126 νέα κρούσματα κορονοϊού στη χώρα μας ανακοινώθηκαν σήμερα Δευτέρα 10 Αυγούστου από τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ), εκ των οποίων τα 10 εντοπίστηκαν στις πύλες εισόδου. Παράλληλα, 24 συμπολίτες μας βρίσκονται διασωληνωμένοι στις ΜΕΘ, ενώ έχει καταγραφεί ένας νέος θάνατος το τελευταίο 24ωρο. Πού εντοπίστηκαν τα κρούσματα Αναλυτικά η γεωγραφική κατανομή: 10 κρούσματα κατά […]