15 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Γιώργος Δέδες: Ο Πέτρος Τατούλης είναι ένας Λουδοβίκος

Μπροστά σε πολλούς φίλους του συνδυασμού του μίλησε απόψε στο Εργατικό Κέντρο Ναυπλίου ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Γιώργος Δέδες.

Μεγάλο μέρος της ομιλίας του το αφιέρωσε στον Πέτρο Τατούλη για τον οποίο είπε ότι:

“Στο ξεκίνημα της θητείας του στην Περιφέρεια ο κ.Τατούλης νόμιζε ότι ήταν ένας μικρός Πρωθυπουργός. Μετά θεώρησε στενό αυτό το κοστούμι και αποφάσισε να γίνει Λουδοβίκος. Εγκατέστησε την “αγία οικογένεια” παραβιάζοντας θεσμούς και νόμους”.

Ο κ. Δέδες αναφέρθηκε σε όλες τις καταγγελίες κατά του νυν περιφερειάρχη που έχουν δει το τελευταίο κυρίως διάστημα το φως της δημοσιότητας, όπως για έργα που έχουν δοθεί στον αδελφό του, αλλά και τις καταγγελίες ότι πήρε με απόσπαση στο γραφείο του τη συζυγο του.

Παρόντες μεταξύ πολλών άλλων, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Γκιόλας, και ο περιφερειακός σύμβουλος Γιώργος Γαβρήλος ενώ ευχαρίστησε τους υποψήφιους Δημάρχους ‘Αργους-Μυκηνών Γιώργο Πανοβράκο και Ναυπλιέων Τάσο Σαλεσιώτη που έχουν πάρει το χρίσμα από τον ΣΥΡΙΖΑ.

 

Περισσότερα Άρθρα

Ο Καμπόσος και οι άλλοι…

Οι αυτοδιοικητικές εκλογές είναι περίπου σε ένα χρόνο ,παρόλα αυτά όμως στους περισσότερους δήμους έχει ανοίξει ήδη η προεκλογική περίοδος . Ας ρίξουμε μια ματιά στο Δήμο Άργους Μυκηνών . Ξεκινάμε με το νυν Δήμαρχο Δημήτρη Καμπόσο ο οποίος και θα διεκδικήσει εκ νέου το δημαρχιακό θώκο . Μετά τις αναταράξεις που φαινομενικά δημιουργήθηκαν ύστερα […]

Στις 30 Δεκεμβρίου η τελευταία συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου για το 2019

Η 24η τακτική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου θα πραγματοποιηθεί στις 30 Δεκεμβρίου 2019, ημέρα Δευτέρα και ώρα 4.00 μ.μ, στο «Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο Δήμου Τρίπολης».   – ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ -ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ   ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΔΙΑΤΑΞΗ :   Επικύρωση πρακτικών της 21ης και 22ης / 2019 συνεδριάσεων του Περιφερειακού Συμβουλίου.   Έγκριση υλοποίησης […]