17 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Ο Δήμος Άργους-Μυκηνών τίμησε την Ελπίδα Καρκαλάτου

 

Μια μεγάλη τιμητική διάκριση επεφύλασσε ο Δήμος Άργους-Μυκηνών στην πρωταθλήτρια μας του στίβου Ελπίδα Καρκαλάτου.

Στην κορυφαία αθλήτρια από το Κιβέρι, απονεμήθηκε το μετάλλιο του Σταυρού και η ίδια θέλησε να μοιραστεί μαζί μας τα συναισθήματα της λέγοντας:

“Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Δήμαρχο Άργους-Μυκηνών, κύριο  Δημήτρη Καμπόσο, για το μετάλλιο του Σταυρού, το οποίο μου απονεμήθηκε για τις διακρίσεις μου στον Στίβο σε Πανελλήνιο και Ευρωπαϊκό επίπεδο ως μέλος της Εθνικής Ομάδας και του ΣΔΥ Αργολίδας. Θα ήθελα να τον ευχαριστήσω για την τιμή αυτή και να του ευχηθώ καλή επιτυχία στις επερχόμενες εκλογές.

Θα ήθελα όμως προτίστως να ευχαριστήσω την οικογένεια μου που με στηρίζει σε όλα μου τα βήματα όλα αυτά τα χρόνια αλλά και τον προπονητή μου Γιώργο Καραπάνο που κάθε χρόνο κατακτούμε μαζί άλλο έναν στόχο και να του ευχηθώ καλή επιτυχία στις αυτοδιοικητικές εκλογές ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος. Είμαι σίγουρη πως θα κατακτήσει άλλο έναν στόχο και έχει την αμέριστη στήριξη μου”.

Περισσότερα Άρθρα

Γυμναστήρια και αθλητικές ακαδημίες: Μετά το Πάσχα η απόφαση των ειδικών για άνοιγμα

Νέα αναβολή για το άνοιγμα των γυμναστηρίων και των αθλητικών ακαδημιών. Στη συνεδρίαση της «Επιτροπής Αντιμετώπισης Εκτάκτων Συμβάντων Δημόσιας Υγείας από Λοιμογόνους Παράγοντες» οι ειδικοί επιφυλάχθηκαν να εξετάσουν τα θέματα που έθεσε το υφυπουργείο Αθλητισμού, μετά το Πάσχα, αξιολογώντας τα επιδημιολογικά στοιχεία κορονοϊού που θα υπάρχουν έως τότε. Τα αιτήματα του υφυπουργείου Αθλητισμού, τα οποία […]

Αναβάλλεται η Τακτική Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Αργολίδας

Το Δ.Σ. του ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ με την υπ΄ αρ. 3/11-03-2020 απόφασή του αναβάλλει την προγραμματισμένη για την Δευτέρα 16/03/2020 Τακτική Γενική Συνέλευση, σύμφωνα με την υπ΄ αρ. Δ1α/Γ.Π.οικ.15954/20 Κ.Υ.Α. ( ΦΕΚ 726 Β/08-03-2020 ), για προληπτικούς λόγους δημόσιας υγείας. Η Τακτική Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί με τους ίδιους όρους της προγραμματισθείσας Γ.Σ. για […]