11 °C Argos, GR
21 Ιανουαρίου 2022

Βιογραφικά των υποψηφίων Δημοτικών Συμβούλων με τη Λαϊκή Συσπείρωση για το Δήμο Ναυπλιέων

Σας παρουσιάζουμε τα βιογραφικά των υποψηφίων Δημοτικών Συμβούλων με τη Λαϊκή Συσπείρωση για το Δήμο Ναυπλιέων:

Εκλογική Περιφέρεια Ναυπλιέων

 

 1. ΑΛΕΥΡΑ ΕΛΕΝΗ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ: Τεχνολόγος-Γεωπόνος. Ιδιωτική υπάλληλος
 2. ΑΛΗΜΠΕΡΤΗ ΜΑΡΙΑ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ: Καθηγήτρια Μαθηματικών στο Λύκειο Αγίας Τριάδας. Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΛΜΕ Αργολίδας και μέλος του προεδρείου της Ομάδας Γυναικών Ναυπλίου (μέλος της ΟΓΕ).
 3. ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΑΝΔΡΕΑΣ του ΣΠΗΛΙΟΥ: Δικηγόρος, μέλος του ΔΣ του Δικηγορικού Συλλόγου Ναυπλίου. Πρώην Δημοτικός Σύμβουλος Ναυπλιέων.
 4. ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΥ – ΤΑΜΠΑΣΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ του ΙΩΑΝΝΗ: Αντιπρόεδρος του Συλλόγου Συνταξιούχων του Οργανισμού Ασφάλισης Ελεύθερων Επαγγελματιών.
 5. ΓΚΙΟΚΑ ΜΑΡΙΓΩ του ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ: Νοσηλεύτρια (MSc  στη Διοίκηση Υγείας) στη Νοσηλευτική Μονάδα Ναυπλίου του Γενικού Νοσοκομείου Αργολίδας. Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 5ου Νηπιαγωγείου Ναύπλιου.
 6. ΔΕΔΟΥΣΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ: Αρχιτέκτονας Μηχανικός, συνταξιούχος Δημόσιος Υπάλληλος. Μέλος Πανεπιστημονικής Μηχανικών με δραστηριότητα στις συνταξιουχικές οργανώσεις ΠΕΤΟΜ-ΤΕΕ και ΕΣΤΑΜΕΔΕ.
 7. ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΟΣ ΦΩΤΙΟΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ: Συνταξιούχος Δημοσίου, πρώην σωφρονιστικός υπάλληλος Υπουργείου Δικαιοσύνης. Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Δυτικής Στερεάς Ελλάδας του Νομού Αργολίδας.
 8. ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ – ΤΑΣΣΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΕΝΗ του ΣΩΤΗΡΙΟΥ: Μέλος του προεδρείου της Ομάδας Γυναικών Ναυπλίου (μέλος της ΟΓΕ). Μέλος της Γραμματείας της Επιτροπής Ειρήνης Αργολίδας. Μέλος της Τομεακής Επιτροπής Αργολίδας του ΚΚΕ
 9. ΚΑΡΑΝΑΣΙΟΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ του ΛΑΜΠΡΟΥ: Δάσκαλος στο 3ο Δημοτικό Σχολείο Ναυπλίου. Ταμίας του Συλλόγου Θεσσαλών Αργολίδας. Μέλος του Συλλόγου «Μαραθωνοδρόμοι Δρομείς Αργολίδας».
 10. ΚΑΤΣΑΜΕΝΗ ΔΑΝΑΗ του ΛΙΝΟΥ: Απόφοιτη της Δραματικής σχολής του Εθνικού Θεάτρου και του τμήματος Θεατρικών σπουδών του Παν/μίου Πατρών. Ηθοποιός και ερμηνεύτρια σε διάφορες μουσικές σκηνές.

Εκλεγμένο μέλος στο Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών ως Σύμβουλος Ελεύθερων και Επιχορηγούμενων Θιάσων και ως Σύμβουλος Κινηματογράφου.

 1. ΚΡΟΚΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ του ΦΩΤΙΟΥ: Γραφίστρια, ιδιωτική υπάλληλος. Μέλος του Δ.Σ του σωματείου Ιδιωτικών Υπαλλήλων.
 2. ΜΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ: Επαγγελματίας μουσικός, οικοδόμος.
 3. ΜΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ: Ηλεκτρολόγος Μηχανικός και Τεχνολογίας Η/Υ (MSc στα Συστήματα Αυτοματισμού). Μέλος του Δ.Σ του κλαδικού Σωματείου Ενέργειας Αττικής και μέλος της Κεντρικής Αντιπροσωπίας στο Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας (Τ.Ε.Ε)
 4. ΜΠΑΒΕΛΛΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ:  Αυτοαπασχολούμενος Πολιτικός Μηχανικός Πανεπιστημίου Πατρών. Μέλος του Σκοπευτικού Συλλόγου Αργολίδας.
 5. ΝΤΑΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ: Συνταξιούχος οικοδόμος.
 6. ΝΤΑΝΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ Πολιτικός Μηχανικός Ε.Μ.Π και ερασιτέχνης μουσικός.
 7. ΝΤΟΚΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΑΝΤΩΝΙΟΥ: Οικοδόμος, αντιπρόεδρος του ΔΣ του Σωματείου Οικοδόμων Ναυπλίου
 8. ΠΑΝΑΓΗ – ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΥ ΣΟΦΙΑ του ΟΔΥΣΣΕΑ: Συνταξιούχος ΔΕΗ, μέλος του συλλόγου συνταξιούχων ΠΑΣΑΣ ΔΕΗ.
 9. ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ: Α’ μηχανικός εμπορικού ναυτικού, μέλος της Π.Ε.Ε.Ν..
 10. ΡΕΠΠΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ: Δασκάλα στο Δημοτικό Σχολείο Αγίου Αδριανού. Μέλος της Ομάδας Γυναικών Ναυπλίου (μέλος της ΟΓΕ). Ανέπτυξε επί σειρά ετών συνδικαλιστική δράση στο χώρο της κλωστοϋφαντουργίας στην Αθήνα.
 11. ΣΓΟΥΡΙΤΣΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ (ΒΙΚΗ) του ΝΙΚΟΛΑΟΥ: Συνταξιούχος εκπαιδευτικός (Βιολόγος). Διετέλεσε για πολλά χρόνια αντιπρόεδρος της ΕΛΜΕ Αργολίδας εκπροσωπώντας το ΠΑΜΕ Εκπαιδευτικών Αργολίδας. Μέλος της συγγραφικής ομάδας του βιβλίου Βιολογίας θετικής κατεύθυνσης της Γ΄ Λυκείου.
 12. ΣΠΑΝΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ του ΙΩΑΝΝΗ: Τελειόφοιτος Τμήματος Προσχολικής Αγωγής του ΑΤΕΙ Αθήνας, άνεργη.
 13. ΤΑΠΡΑΝΤΖΗ ΕΙΡΗΝΗ του ΘΕΟΔΩΡΟΥ: Συνταξιούχος γραφίστρια της Τεχνικής Υπηρεσίας Περιφερειακής Ενότητας Αργολίδας. Μέλος της Ομάδας Γυναικών Ναυπλίου (μέλος της ΟΓΕ).
 14. ΤΡΙΓΚΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ: Διανομέας στο χώρο της εστίασης. Πρώην αθλητής χειροσφαίρισης (handball) και ποδοσφαίρου.
 15. ΧΑΣΑΠΗ – ΡΑΜΑΛΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ: Συνταξιούχος, πρόεδρος της προσωρινής Διοίκησης του σωματείου συνταξιούχων ΙΚΑ-ΕΦΚΑ.
 16. ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ: Συνταξιούχος Δημοσίου.

 

Εκλογική Περιφέρεια Νέας Τίρυνθας

 

 1. ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΘΕΟΦΑΝΗ: Απόφοιτος του Τμήματος Φιλολογίας του Πανεπιστημίου Πατρών. Αντιπρόσωπος με τη ΔΑΣ στη ΓΣ του Εργατικού Κέντρου Ναυπλίου. Γραμματέας του Συμβουλίου Περιοχής Πελοποννήσου και μέλος του Κεντρικού Συμβουλίου της ΚΝΕ.
 2. ΚΑΤΣΟΥΡΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ: Αγρότης
 3. ΚΟΝΔΥΛΗΣ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ: Καθηγητής Μαθηματικών στη 1ο Γυμνάσιο Ναυπλίου.
 4. ΜΑΥΡΙΔΗ–ΤΟΥΡΓΕΛΗ ΕΛΕΝΗ–ΜΑΡΙΑ του ΦΑΝΟΥΡΙΟΥ: Ιατρός εν αναμονή ειδικότητας (Παιδιατρικής), Συντονιστής στην “SOSΙατροί”, μέλος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, μέλος της ΟΓΕ.

 

Εκλογική Περιφέρεια Ασίνης

 

 1. ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ: Γραφίστας, απόφοιτος Τμήματος Τεχνών Ήχου και Εικόνας Ιονίου Πανεπιστημίου. Μέλος του Γραφείου Περιοχής Πελοποννήσου και του Τμήματος Προπαγάνδας της ΚΕ του ΚΚΕ.
 2. ΛΥΚΟΜΗΤΡΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΜΙΧΑΗΛ: Αγρότης, μέλος του Αγροτοκτηνοτροφικού Συλλόγου Αργολίδας.
 3. ΜΑΚΡΗ (ΦΥΡΟΓΕΝΗ) ΔΗΜΗΤΡΑ (ΜΙΜΗ) του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ: Δημοσιογράφος, συγγραφέας θεατρικών έργων. Μέλος της Ομάδας Γυναικών Ναυπλίου (μέλος της ΟΓΕ).
 4. ΜΑΡΙΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ: Βοηθός Μάγειρα, σπουδαστής ΙΕΚ Τουριστικών Επαγγελμάτων. Μέλος της Επιτροπής Αγώνα Τουρισμού – Επισιτισμού Αργολίδας.
 5. ΤΖΑΜΑΛΟΥΚΑ – ΑΡΓΕΙΤΗ ΦΩΤΕΙΝΗ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ: Συνταξιούχος εκπαιδευτικός (Φιλόλογος), συγγραφέας.
 6. ΧΑΤΖΗΙΩΑΝΝΟΥ – ΚΕΡΑΣΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ του ΙΩΑΝΝΗ: Συνταξιούχος Διεύθυνσης Κοινωνικής Πρόνοιας. Μέλος της επιτροπής του Δήμου Ναυπλιέων για την ίδρυση και λειτουργία μονάδας ΚΕΘΕΑ. Μέλος θεατρικών ομάδων της Νέας Κίου καθώς και του Πολιτιστικού Συλλόγου Νέας Κίου. Μέλος της Κεντρικής και Παιδικής Σκηνής του Δημοτικού Θεάτρου Ναυπλίου.

 

Εκλογική Περιφέρεια Μιδέας

 

 1. ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΑΓΓΕΛΙΚΗ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ: Δασκάλα Γερμανικών (MScΒιοκοινωνιολογίας) σε Δημοτικά Σχολεία του Ναυπλίου, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων των Βρεφικών και Παιδικών Σταθμών Ναυπλίου. Μέλος της Επιτροπής Περιοχής Πελοποννήσου και της Τομεακής Επιτροπής Αργολίδας του ΚΚΕ.
 2. ΚΑΡΑΜΑΝΟΥ ΜΑΡΙΑ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ: Νηπιαγωγός, μέλος του Πολιτιστικού Συλλόγου στο Μάνεσι.
 3. ΟΥΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ: Αγρότης, μέλος του Αγροτοκτηνοτροφικού Συλλόγου Αργολίδας.
 4. ΠΟΥΛΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ του ΘΕΟΦΑΝΗ: Αγρότης, μέλος του Αγροτοκτηνοτροφικού Συλλόγου Αργολίδας.
 5. ΡΕΠΠΑΣ ΠΕΡΙΚΛΗΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ: Τεχνολόγος Ακτινολόγος στο Νοσοκομείου Άργους.
 6. ΤΡΙΜΠΟΝΙΑΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ του ΧΡΗΣΤΟΥ: Αγρότης, μέλος του Αγροτοκτηνοτροφικού Συλλόγου Αργολίδας.
 7. ΤΣΙΩΤΑΚΗΣ ΕΥΘΥΜΙΟΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ: Αγρότης, μέλος του Αγροτοκτηνοτροφικού Συλλόγου Αργολίδας.

Περισσότερα Άρθρα

Δ. Καμπουράκης: Βρε το ξανθό γένος

Μας είχαν πάντα του κλώτσου και του μπάτσου. Και μάλιστα χωρίς ποτέ να πέσουμε στα χέρια τους. Η ρώσικη επιρροή δεν έφτασε ποτέ σοβαρά ως τις ακτές μας, λόγω γεωγραφικής θέσης ήμασταν πάντα μπροστά στις μπούκες των κανονιών του εγγλέζικου και μετά του αμερικάνικου στόλου. Αλλά αυτό δεν πτόησε διόλου το ξανθό γένος. Μια χαρά […]

Follow by Email