13 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Ν.Δ.: Η ανοχή κ.Τσίπρα είναι συνενοχή

Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, για τα αλλεπάλληλα κρούσματα βίας και ανομίας, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

«Επίθεση σε σπίτι πρέσβη. Νέα επίθεση στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ. Καταδρομικές επιθέσεις του Ρουβίκωνα. Καμμένα αυτοκίνητα δημοσιογράφων. Γιάφκες στα Πανεπιστήμια.  Πορείες συμπαράστασης στον Κουφοντίνα.

Θα σας το πούμε απλά κ. Τσίπρα: Η ανοχή είναι συνενοχή».

Περισσότερα Άρθρα

Τηλεθέαση ρεκόρ για την ΕΡΤ από την εκπαιδευτική τηλεόραση

Τηλεθέαση ρεκόρ (51,2%) στους μαθητές έκανε χθες η πρεμιέρα της εκπαιδευτικής τηλεόρασης του υπουργείου Παιδείας, με περισσότερα από 125.000 παιδιά του δημοτικού σχολείου να ανταποκρίνονται στο «πρώτο κουδούνι» της νέας εκπαιδευτικής εκπομπής που μεταδίδει καθημερινά από χθες στις 10 το πρωί η ΕΡΤ2. Είναι μάλιστα εντυπωσιακό ότι το πρόγραμμα δεν το παρακολούθησαν μόνον οι μαθητές, […]

Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ : Χιλιάδες άνθρωποι βρίσκονται στοιβαγμένοι περιμένοντας την δυνατότητα να περάσουν στο ελληνικό έδαφος, ενώ παράλληλα δέχονται επιθέσεις από την αστυνομία.

Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ : «Με τους μετανάστες και τους πρόσφυγες θα ζήσουμε μαζί!» «Καλούμε όλους τους/τις αλληλέγγυους/-ες, τους φορείς της κοινωνίας των πολιτών, τους νέους και τις νέες, και όλους τους προοδευτικούς και δημοκρατικούς πολίτες να σταθούν στο πλάι των προσφύγων και μεταναστών» τονίζει μεταξύ άλλων σε ανακοίνωσή της η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ για την τραγική κατάσταση […]