19 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Εξαιρετική γιορτή για την Ελληνίδα Μάνα από το Λύκειον των Ελληνίδων Άργους

Η ΣΧΕΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Το Λύκειον των Ελληνίδων Άργους τίμησε την Ελληνίδα Μάνα, όπως καθε χρόνο, με μια εξαιρετική γιορτή.

 

Ευχαριστούμε πολύ την κ. Μαρία Μπιμπή για την εξαιρετική και συγκινητική ομιλία της καθώς και τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό και το Δημοτικό Ωδείο Άργους-Μυκηνών για τη συμμετοχή τους.

 

Συγχαρητήρια στις ακούραστες κυρίες του Διοικητικού συμβουλίου και ιδιαιτέρως στις κ. Β. Γιάννου και Π. Καρβέλα για την εξαιρετική διοργάνωση. Ένα μεγάλο “ευχαριστώ” επίσης στην κ. Νικέλη για τον πανέμορφο στολισμό.

 

Πολλά “μπράβο” στις δασκάλες μας κ. Μαρία Μπαρμπουλέτου του Τμήματος Παραμυθιού και την κ. Κατερίνα Δωροβίνη του Τμήματος Χορού για την εξαιρετική δουλειά! .

Τα πιο πολλά συγχαρητήρια όμως αξίζουν στα παιδιά μας και στους γονείς τους για τη μαγική αυτή γιορτή που μας γέμισε χαρά!

Χρόνια Πολλά σε όλες τις μητέρες.

 

Περισσότερα Άρθρα

Θάνατος 50χρονης με Covid-19 στο νοσοκομείο της Καλαμάτας

Θάνατος 50χρονης με Covid-19 στο νοσοκομείο της Καλαμάτας Επτά νέα κρούσματα κορονοϊού στη Μεσσηνία ανακοίνωσε για το τελευταίο 24ωρο ο ΕΟΔΥ. Χθες κατέληξε μια 50χρονη με βαριά υποκείμενα νοσήματα από τη Σπάρτη που νοσηλευόταν στην κλινική Covid στο νοσοκομείο της Καλαμάτας και η οποία εργαζόταν στο νοσοκομείο της Σπάρτης. Την ίδια στιγμή, 2 άτομα εξακολουθούν […]

Διαμαρτυρία Εμπορικών Συλλόγων της Πελοποννήσου για το click away

ΨΗΦΙΣΜΑ Το Διοικητικό Συμβούλιο της Πελοποννησιακής Ομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας συνεδρίασε την 12η Δεκεμβρίου 2020 εκτάκτως, με τη συμμετοχή των Προεδρείων των Εμπορικών Συλλόγων μελών του. Μοναδικό θέμα ήταν οι συνθήκες που δημιουργούνται στην αγορά μετά τις εξαγγελίες της Κυβέρνησης για τον τρόπο λειτουργίας της κατά την εορταστική περίοδο. Ασχολήθηκε με το ψήφισμα που εξέδωσε […]