20 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Γιάννης Μανιάτης: «Και εις ανώτερα στον Οίακα Ναυπλίου!»

Η δήλωση του βουλευτή, Γιάννη Μανιάτη:

Είναι πλέον πραγματικότητα, η μεγάλη επιτυχία του Οίακα Ναυπλίου να αγωνίζεται την προσεχή περίοδο στα γήπεδα της Α2 κατηγορίας.

Επιτυχία που βασίστηκε στο ταλέντο και στη σκληρή δουλειά των αθλητών, στην εμπνευσμένη καθοδήγηση των προπονητών και στη διασφάλιση των απαραίτητων συνθηκών για τη διεκδίκηση της αριστείας από τη διοίκηση.

Θερμά συγχαρητήρια λοιπόν σε όλους τους παραπάνω, που συνετέλεσαν σε αυτή την ιστορική επιτυχία κι ευχές να είναι υγιείς και να μας προσφέρουν ανάλογες χαρές και την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Περισσότερα Άρθρα

Παραχώρηση προς χρήση του Πάρκου Κυκλοφοριακής Αγωγής στον Δ.Ο.Π.Π.Α.Τ. από τον Δήμο Ναυπλίεων

  Με ομόφωνη απόφαση, το Δημοτικό Συμβούλιο το οποίο συνεδρίασε με τηλεδιάσκεψη στις 13 Νοεμβρίου 2020, παραχώρησε το Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής που βρίσκεται επί της παραλιακής οδού Ναυπλίου – Νέας Κίου, στον Δημοτικό Οργανισμό Πολιτισμού Περιβάλλοντος Αθλητισμού Τουρισμού (Δ.Ο.Π.Π.Α.Τ.). , στο καταστατικό του οποίου συνίσταται η λειτουργία του. Η Λειτουργία του θα αποφέρει  πολλαπλά οφέλη […]

ΣΥΡΙΖΑ – Τμήμα Υγείας της ΝΕ Αργολίδας : Γιατί τα «πήγαμε καλά» ως χώρα στην πανδημία;

Γιατί τα «πήγαμε καλά» ως χώρα στην πανδημία; ⦁ Λόγω της χρονικής καθυστέρησης στην εμφάνιση κρουσμάτων στην Ελλάδα, η οποία έδωσε το περιθώριο να συνειδητοποιηθεί ο κίνδυνος (προηγήθηκε πχ. η υγειονομική τραγωδία στην Ιταλία) ⦁ Εξ’ αιτίας ιδιαιτεροτήτων της χώρας μας (μικρότερος βαθμός έκθεσης στην παγκοσμιοποιημένη οικονομία – εμπορικές συναλλαγές με Κίνα, περιορισμένη βαριά βιομηχανία […]