18 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Δώσε αίμα- Χάρισε ζωή

Οι Σύλλογοι Δημοτικών Σχολείων Άργους αναφέρουν:

Ευχαριστούμε θερμά όλους όσοι συμμετείχαν στην ενδέκατη εθελοντική αιμοδοσία που έγινε για την τράπεζα αίματος «Μαθήματα Ζωής», την οποία διοργάνωσαν οι Σύλλογοι Γονέων και Κηδεμόνων των 1ου, 2ου, 3ου, 4ου, 5ου, 6ου, 7ου Δημοτικών Σχολείων Άργους το Σάββατο 11 Μαΐου στο 1ο και 7ο Δημοτικό Σχολείο.

Με ιδιαίτερη χαρά καλωσορίσαμε τον πρώτο εθελοντή αιμοδότη, Νίκο Ρέντα από τα παιδιά των γονέων που ξεκίνησαν αυτή την δράση.

Eυχαριστούμε ιδιαίτερα το τμήμα αιμοδοσίας του Γενικού Νομαρχιακού Νοσοκομείου Άργους.

Ευχαριστούμε επίσης την επιχείρηση “ΤΥΠΟΦΩΤ” για τη χορηγία της σε αφίσες και φυλλάδια.

Να τονίσουμε πως όσοι δεν μπόρεσαν να έρθουν μπορούν να πάνε στο νοσοκομείο στο τμήμα αιμοδοσίας και να δώσουν αίμα για την τράπεζα αίματος των δημοτικών σχολείων.

Περισσότερα Άρθρα

Αρχιερατική Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Ευαγγελίστριας στο Ναύπλιο

Με Εκκλησιαστική λαμπρότητα και θρησκευτική κατάνυξη στο Ναύπλιο, εορτάστηκε το κοσμοσωτήριο γεγονός του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου. Χιλιάδες πιστών έφθασαν από όλη την Αργολίδα και πέρα από αυτήν, για να τιμήσουν την Παναγία μας, εναποθέτοντας τις ελπίδες τους προς Αυτήν, στο Ιερό Ναό της «ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΡΙΑΣ». Ουρά ατέλειωτη που κράτησε από την προηγούμενη της γιορτής από ευσεβείς […]

Το πρόγραμμα της επίσκεψης που θα πραγματοποιήσει κλιμάκιο της Νέας Δημοκρατίας τη Δευτέρα στο νομό Αργολίδας

Ο Πρόεδρος ΔΕΕΠ Αργολίδας της Ν.Δ. Παναγιώτης Π. Ζαχαριάς, μας ενημερώνει για το Πρόγραμμα της επίσκεψης που θα πραγματοποιήσει κλιμάκιο της Νέας Δημοκρατίας τη Δευτέρα 3 Οκτωβρίου στο νομό Αργολίδας Το κλιμάκιο αποτελούν, ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Παύλος Μαρινάκης από κοινού με τον Υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Γιώργο Στύλιο, τον […]