18 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Ήρθε η ώρα, Μία ΟΜΑΔΑ, Μία ΠΟΛΗ, ΜΑΖΙ !

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΟΙΑΚΑ

Την ερχόμενη Κυριακή 12/5/2019,  στις 17:00 η ομάδα μας, η ομάδα της πόλης μας,  ο Οίαξ Ναυπλίου,  θα αντιμετωπίσει στο Κλειστό Γυμναστήριο Ναυπλίου τον ΚΑΟ Κορίνθου, στον τελευταίο εντός έδρας αγώνα της φετινής αγωνιστικής περιόδου.

Μία αναμέτρηση όπου θα έχει πανηγυρικό χαρακτήρα, καθώς με νίκη η ομάδα μας σφραγίζει και επίσημα το εισιτήριο της ανόδου της, στην Α2 Εθνική Κατηγορία Μπάσκετ Ανδρών.

Η διοίκηση του Οίακα Ναυπλίου  καλεί τους φίλους – φιλάθλους  της ομάδας μας, μικρούς και μεγάλους, να βρεθούν στο Κλειστό Γυμναστήριο της πόλης μας, ώστε να χειροκροτήσουμε τους αθλητές – τους προπονητές  της ομάδας μας, να τους ωθήσουμε  σε μία ακόμη νίκη, που στο τέλος θα πανηγυρίσουμε όλοι ΜΑΖΙ!!!

Το Δ.Σ του Συλλόγου μας και  για τον συγκεκριμένο αγώνα θέλει να κάνει γνωστά τα εξής:

  • Γενική Είσοδος 7€
  • Παιδιά μέχρι 12 ετών, που συνοδεύονται δωρεάν.
  • Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των φιλάθλωνθα υπάρχει εκδοτήριο εισιτηρίων έξω από το Κλειστό Γυμναστήριο.
  • Η λειτουργεία του εκδοτηρίου θα ξεκινήσει την Κυριακή 12/5/2019 και από ώρα 14:00.
  • Στο κλειστό γυμναστήριο ΔΕΝ θα εισέρχεται κανείς παρά ΜΟΝΟ α) οι κάτοχοι εισιτηρίων β)οι κάτοχοι καρτών διαρκείας και γ) παιδιά μέχρι 12 ετών που συνοδεύονται.
  • Θα θέλαμε να παρακαλέσουμε τους κατόχους των καρτών διαρκείας να βρίσκονται εντός του κλειστού γυμναστηρίου το αργότερο μέχρι τις 16:30και στο συγκεκριμένο χώρο που θα υποδειχθεί από τους υπευθύνους της ομάδας μας.
  • Παράκληση για την έγκαιρη προσέλευσητων φίλων της ομάδας την Κυριακή στο γήπεδο.

Η παρουσία ΟΛΩΝ  είναι επιτακτική και απαραίτητη και σε  αυτό το  παιγνίδι την ΚΥΡΙΑΚΗ 12/5/2019 στο Κλειστό Γυμναστήριο Ναυπλίου.

Περισσότερα Άρθρα

Διομήδης: Παρελθόν ο Χόγκας λόγω πειθαρχικού παραπτώματος

Με μία λυτή ανακοίνωση η Διοίκηση του Διομήδη εν μέσω των play offs έκανε γνωστή την λύση της συνεργασίας του με τον Γαλλοαλγερινό  Μάλικ Χόγκας, λόγω πειθαρχικού παραπτώματος. Η ανακοίνωση του Διομήδη: «Η Διοίκηση του Διομήδη Άργους ανακοινώνει την άμεση λήξη της συνεργασίας της με τον αθλητή Malik Hoggas, λόγω πειθαρχικού παραπτώματος»

Ολοκληρώθηκε η παραχώρηση των αθλητικών εγκαταστάσεων του Ολυμπιακού Χωριού στο Υφυπουργείο Αθλητισμού

Υπογράφηκε σήμερα Παρασκευή, 29 Μαΐου, το «Πρωτόκολλο Παράδοσης Παραλαβής» μεταξύ των αρμοδίων Επιτροπών του ΟΑΕΔ και της ΓΓΑ και δόθηκε οριστική λύση στο ζήτημα, που εκκρεμούσε από τους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας το 2004, με τις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού Χωριού! Το σύνολο των στοιχείων των αθλητικών υποδομών, σταθερών και κινητών (κτήρια, εγκαταστάσεις, εξοπλισμός) παραχωρήθηκαν, […]