19 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Επίσκεψη Ιερώνυμου στο «Αγλαΐα Κυριακού» για την οκτάχρονη Αλεξία (Video)

Στο νοσοκομείο Αγλαΐα Κυριακού, βρέθηκε ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος πριν από λίγη ώρα, προκειμένου να συμπαρασταθεί και να δώσει κουράγιο στους γονείς της 8χρονης, που χτυπήθηκε από σφαίρα και δίνει τη μάχη για τη ζωή της.

Ο Αρχιεπίσκοπος ενημερώθηκε επίσης, για την κατάσταση της υγείας της οκτάχρονης.

«Μιλήσαμε με τους γιατρούς και για πρώτη φορά από ότι φαίνεται, παρουσιάζεται μία χαραμάδα ελπίδας. Νομίζουν ότι αν συνεχίσει αυτή η βελτίωση θα έχουμε προχωρήσει καλύτερα», είπε ο Αρχιεπίσκοπος.

Ο διοικητής του Νοσοκομείου, Εμμανουήλ Παπασάββας, δήλωσε πως το παιδί είναι «διασωληνωμένο σε βαθιά καταστολή, ευελπιστούμε με τη βοήθεια του Θεού να αρχίσει σε 2-3 μέρες η διαδικασία της αποσηλώνησης».

Περισσότερα Άρθρα

Ο καιρός σήμερα

Κατά τόπους αυξημένες νεφώσεις με βροχές τοπικού χαρακτήρα στη Βόρεια και Βορειοδυτική Ελλάδα και σποραδικές καταιγίδες στο Βόρειο Ιόνιο, περιμένουμε την Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2019. Παράλληλα, αναμένονται αυξημένες συγκεντρώσεις Αφρικανικής σκόνης στην ατμόσφαιρα. Τις νυκτερινές και πρώτες πρωινές ώρες η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη και θα σχηματιστούν ομίχλες. Η θερμοκρασία στη Δυτική Μακεδονία θα […]

Η κυβέρνηση της Ιαπωνίας θα κηρύξει κατάσταση έκτακτης ανάγκης στο Τόκιο ως τις 22 Αυγούστου λόγω έξαρσης της πανδημίας

Λίγες ημέρες πριν από την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων στο Τόκιο, η κυβέρνηση της Ιαπωνίας ετοιμάζεται να κηρύξει κατάσταση έκτακτης ανάγκης στη μητροπολιτική περιοχή της πρωτεύουσας ως και την 22η Αυγούστου εν μέσω του νέου κύματος μολύνσεων από τον νέο κορονοϊό, σύμφωνα με τον υπουργό Οικονομίας. Ο Γιασουτόσι Νασιμούρα, στον οποίο έχει ανατεθεί να συντονίσει […]