19 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Παντρεύτηκε η κόρη του Γιάννη Μανιάτη

Όμορφες στιγμές για τον Γιάννη Μανιάτη σήμερα αφού πάντρεψε την μονακριβή του, η κόρη του Μαρία πέρασε στο club των παντρεμένων και ο πρώην υπουργός καμαρώνει για την ευτυχία της κόρης του.Πάντως σύμφωνα με πληροφορίες ο γαμπρός υπέστη μπούλινγκ από τον Υπουργό , ο οποίος του είπε “την κόρη μου και τα μάτια σου, αλλιώς…”. Εμείς να τους ευχηθούμε να έχουν όμορφη ζωή !!!

Περισσότερα Άρθρα

«Άγριες Μέλισσες»: Backstage από το Διαφάνι -Ο «κουρέας» ποστάρει στο Instagram

Οι «Άγριες Μέλισσες» έχουν αγαπηθεί πολύ από το τηλεοπτικό κοινό και έχουν κερδίσει το ενδιαφέρον του κόσμου, καθώς σημειώνουν υψηλά ποσοστά τηλεθέασης. Οι ταλαντούχοι πρωταγωνιστές της επιτυχημένης σειράς του ΑΝΤ1, που όπως λέγεται θα συνεχίσει και του χρόνου, έχουν κλέψει την παράσταση με τις ερμηνείες. Ένας από τους ηθοποιούς που συμμετέχουν στις Άγριες Μέλισσες είναι […]

Ελπίδα Καρκαλάτου: Κάλεσμα για βοήθεια

Με ανάρτηση της η πρωταθλήτρια του στίβου, Ελπίδα Καρκαλάτου αναφέρει ότι: «Αυτές τις δύσκολες στιγμές μένουμε ενωμένοι και στηρίζουμε του συνανθρώπους μας με κάθε τρόπο ! Συγκεντρώνουμε τα τρόφιμα ,διαφορά είδη όπου αναγράφονται στην δεύτερη λίστα όπου έχω αναρτήσει το Σάββατο 7/8 – 11/8 στους Στρατώνες Καποδίστρια !!!»