19 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Ατύχημα χωρίς συνέπειες…

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε λίγο νωρίτερα στην παλαιά Εθνική οδό Κορίνθου Επιδαύρου.

Από τις μέχρι τώρα ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες ένα Ι.Χ αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν δυο γυναίκες για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο εξετράπη της πορείας του και ανατράπηκε.

Στο σημείο έσπευσαν οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ναυπλίου που απεγκλώβισαν τις γυναίκες και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Ευτυχώς δεν είχαν κάτι σοβαρό από το άσχημο αυτό περιστατικό.

Περισσότερα Άρθρα

Φωταγωγεί το χριστουγεννιάτικο δένδρο του ο δήμος Βόρειας Κυνουρίας

Τη Δευτέρα, 5 Δεκεμβρίου 2022, θα γίνει η εκδήλωση για τη φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δένδρου του δήμου Βόρειας Κυνουρίας, στις 8.30 το βράδυ στην κεντρική πλατεία του Άστρους. Συμμετέχει η μεικτή χορωδία και η Φιλαρμονική του δήμου της Βόρειας Κυνουρίας. Όλο το διάστημα των εορτών ο δήμος θα πραγματοποιήσει αρκετές εκδηλώσεις.

Δ. Καμπουράκης: Πάλι τα ίδια;

Δεν θέλω να είμαι μάντης κακών, αλλά έχω την αμυδρή εντύπωση ότι ξαναθυμόμαστε τάχιστα τον παλιό καλό εαυτό μας. Βλέπω τα σημάδια παντού γύρω μου. Από τα μπλόκα των αγροτών, μέχρι τις λαϊκές αγορές. Και από τις ανακοινώσεις των κομμάτων μέχρι τις καθιζήσεις στον Νέο Βουτζά. Παντού το κράτος χρωστάει, χρωστάει, χρωστάει. Και όσα κι […]