19 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Τροχαίο ατύχημα στο Ναύπλιο

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε λίγο νωρίτερα στο Ναύπλιο όταν ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο παρέσυρε μια γυναίκα που κινούνταν πεζή, στην είσοδο του super market στην οδό 28ης Οκτωβρίου στο Ναύπλιο.

Το Ι.Χ. αυτοκίνητο που οδηγούσε γυναίκα οδηγός ανέβαινε την ανηφόρα με κατεύθυνση το νεκροταφείο Ναυπλίου και η γυναίκα πεζή προσπάθησε να διασχίσει τον δρόμο κάθετα με αποτέλεσμα να παρασυρθεί από το αυτοκίνητο και να τραυματιστεί.

Στο σημείο έφτασε η τροχαία Ναυπλίου και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που παρέλαβε την τραυματία και την μετέφερε στο νοσοκομείο.

Έρευνα για τις ακριβής συνθηκες του τροχαίου ατυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Ναυπλίου.

Περισσότερα Άρθρα

Δ. Καμπουράκης: Καφενειακή μπουρδολογία και πρωθυπουργική ευθύνη

Το τι ανοησία και ασυναρτησία έχω ακούσει αυτές τις μέρες δεν περιγράφεται. Ειλικρινά δεν προσμετρούνται όσα αντιφατικά, παράλογα και μυστηριώδη έχουν φτάσει ως εμένα. Κάθε Έλληνας έχει και μια καίρια γνώμη γι’ αυτό που συμβαίνει στην Ουκρανία. Και μια δική του στρατηγική επίσης περί του τι θα ‘πρεπε να κάνει η Ελλάδα. Την οποία στρατηγική […]

Ομιλία του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη κατά την παρουσίαση του Εθνικού Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας «Ελλάδα 2.0»

Κυρίες και κύριοι, η σημερινή πρωτοβουλία θα μπορούσε πράγματι να χαρακτηριστεί ιστορική. Γιατί αφορά την ικανότητα της πατρίδας μας να παρουσιάσει, και μάλιστα μεταξύ των πρώτων στην Ευρώπη, τον δρόμο προς το αύριο. Το Εθνικό Σχέδιο Ανθεκτικότητας και Ανάκαμψης. Τη γέφυρα, δηλαδή, που θα την οδηγήσει όχι μόνο στη μετά Covid εποχή, αλλά και στην […]