18 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Πρωταθλητές στην Αγγλία οι “‘Αγιοι” του π.Αναστάσιου Σαλαπάτα

ΟΝΕΙΡΟ ΖΩ!!! Οι “Άγιοί” μας είναι ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!!!

Αυτό έγραψε στο Facebook ο συμπατριώτης μας π.Αναστάσιος Σαλαπάτας. Με καταγωγή από την Αγία Τριάδα Ναυπλίου, έχει να παρουσιάσει ένα πολύ σημαντικό έργο στο Βόρειο Λονδίνο που είναι η ενορία του. Τα τελευταία χρόνια, η ομάδα που δημιούργησε, ο Άγιος Παντελεήμονας, καταφέρνει να ανεβαίνει μια μια τις κατηγορίες και μάλιστα χωρίς να γνωρίζει πολύ συχνά την ήττα.

Πριν λίγες ημέρες, ολοκληρώθηκε το πρωτάθλημα Middlesex County Football League-Premier Division. Οι “Αγιοι” κυριάρχησαν με 63β. και μόλις μια ήττα.

Ο π.Αναστάσιος, σημείωσε:

Ο τελευταίος αγώνας ήταν δυνατός και δύσκολος. Η Ομάδα μας έπαιζε τον 23ο αγώνα Πρωταθλήματος!!! Νικήσαμε τελικά 3-1! Ήταν η Εορτή του Αγίου Γεωργίου (αν και μεταφέρεται τη Δευτέρα του Πάσχα), του επονομαζόμενου “Τροπαιοφόρου”, αυτού δηλαδή που φέρνει το “Τρόπαιο”!!! Ο Άη-Γιώργης ήλθε λοιπόν όντως με ένα υπερπολύτιμο δώρο για την πολυ-αγαπημένη Ομάδα των «Αγίων» μας, το Τρόπαιο του Πρωταθλήματος…!!!

Είμαστε υπερ-χαρούμενοι!!! Η ευλογία του Προστάτη μας Αγ. Παντελεήμονος, η αφοσίωση και η αγωνιστικότητα των Παιχτών μας, ο επιτυχής σχεδιασμός του Προπονητή και της Διοίκησης, αλλά βέβαια και η γενναιοδωρία των χορηγών μας, έφεραν το πολυπόθητο αποτέλεσμα!!!”.

Και εις ανώτερα…

Περισσότερα Άρθρα

Μαραθώνιος Ναυπλίου 2023 / ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΣΠΟΤ

Ο Μαραθώνιος Ναυπλίου, ο οποίος θα διεξαχθεί την Κυριακή 5 Μαρτίου 2023 παρουσίασε το ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΣΠΟΤ με θέμα: «Ναύπλιο.. Ένας μοναδικός Προορισμός» Ο Μαραθώνιος Ναυπλίου αποτελεί ένα πολύπλευρο αθλητικό, συμμετοχικό και κοινωνικό γεγονός. Πρόκειται για εκδήλωση μοναδική στο είδος της στην Ελλάδα, που με τις παράλληλες εκπαιδευτικές, πολιτιστικές και άλλες δράσεις της, προάγει τον αθλητισμό, […]

Tρεις αθλήτριες του Φείδωνα σε διεθνές τουρνουά στο Ισραήλ

Μια ακόμα σπουδαία επιτυχία για την οικογένεια του ΦΕΙΔΩΝΑ αποτελεί η κλήση των αθλητριών ΜΟΥΓΙΟΥ ΜΑΡΙΣΟΦΗΣ, ΓΚΟΤΣΗ ΙΩΑΝΝΑΣ και ΜΟΥΓΙΟΥ ΜΑΡΙΛΕΝΑΣ από την ΕΠΟ για να συμμετάσχουν στο UEFA WU16 DevelopmentTournament 2022 που θα πραγματοποιηθεί στο Ισραήλ από 27/4 έως 2/5. Η ομοσπονδιακή προπονήτρια, κ. Κατερίνα Φαλίδα, συμπεριέλαβε τις παραπάνω αθλήτριες στην 20αμελή αποστολή που […]