22 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Ο καιρός σήμερα

Καλές καιρικές συνθήκες αναμένεται να επικρατήσουν την Τρίτη του Πάσχα, χωρίς να λείψουν κάποια περιορισμένα φαινόμενα αστάθειας (τοπικές βροχές ή μεμονωμένες καταιγίδες) τις θερμές ώρες της ημέρας σε ορεινά κυρίως τμήματα της δυτικής, κεντρικής και βόρειας χώρας.

Σύμφωνα με τα διαθέσιμα προγνωστικά στοιχεία την Πρωτομαγιά ο καιρός θα καταστεί περισσότερο άστατος και υπάρχει αυξημένη πιθανότητα να εκδηλωθούν τοπικές βροχές ή καταιγίδες σε αρκετές περιοχές της ηπειρωτικής χώρας.

Ο καιρός σήμερα
Για σήμερα, Τρίτη του Πάσχα 30 Απριλίου 2019, αρχικά αναμένονται αυξημένες νεφώσεις στη Δυτική και Βόρεια Ελλάδα με τοπικές βροχές κυρίως στα δυτικά και στα βορειοδυτικά πιθανόν πρόσκαιρες καταιγίδες, αλλά σταδιακά τα φαινόμενα θα σταματήσουν.

Στην υπόλοιπη χώρα αναμένονται λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες.

Μέχρι 26 βαθμούς η θερμοκρασία
Σύμφωνα με το meteo.gr, η θερμοκρασία στη Δυτική Μακεδονία θα κυμανθεί από 5 έως 19 βαθμούς.
Στην υπόλοιπη Μακεδονία και τη Θράκη από 8 έως 24 βαθμούς.
Στην Ήπειρο από 11 έως 22.
Στην Κεντρική Ελλάδα από 10 έως 26.
Στη Δυτική και Νότια Ελλάδα από 12 έως 22 βαθμούς.
Στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 12 έως 26.
Στα νησιά του Ιονίου από 15 έως 20.
Στα νησιωτικά τμήματα του Αιγαίου και στην Κρήτη από 12 έως 24 βαθμούς Κελσίου.

7 μποφόρ στο Αιγαίο
Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από νότιες έως νοτιοδυτικές διευθύνσεις με εντάσεις που γενικά θα φτάνουν τα 5 έως 6 μποφόρ και ενδεχομένως σε πολύ τοπικό επίπεδο πρόσκαιρα και τα 7 μποφόρ.
Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις με εντάσεις έως 4 και τοπικά 5 μποφόρ.

Περισσότερα Άρθρα

“3 και 1 ιστορίες για τη Γυναίκα” σήμερα στον “Παλαμήδη”

Σήμερα Παρασκευή 15 Μαρτίου 2019 και ώρα 21.00, θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα του Προοδευτικού Συλλόγου Ναυπλίου “Ο ΠΑΛΑΜΗΔΗΣ” (Σταϊκοπούλου 52, στην παλιά πόλη) μια ιδιαίτερα όμορφη εκδήλωση. Ο Ανδρέας Μανούχος, η Μαρία Μπακάλη, η Βασιλική Ζούζια και η Μαρία Σαλιβέρου θα μας αφηγηθούν “3 και 1 ιστορίες για τη Γυναίκα”. Τις αφηγήσεις θα ντύσει μουσικά […]

Σκότωσαν έναν αλλοδαπό και τον παράτησαν έξω από το αυτοκίνητό του!

Συγκεκριμένα, νωρίτερα, σήμερα το πρωί περαστικοί εντόπισαν νεκρό, δίπλα στο αυτοκίνητό του, έναν 36χρονο Παλαιστίνιο, πίσω από τον Σιδηροδρομικό Σταθμό της Θεσσαλονίκης. Έφερε εκδορές και μώλωπες στο πρόσωπο, ενώ η πίσω αριστερή πόρτα του οχήματος ήταν ανοιχτή. Στο εσωτερικό και στην εξωτερική επιφάνεια του αυτοκινήτου υπήρχαν ίχνη αίματος . Στο σημείο μετέβη κλιμάκιο του Τμήματος […]