12 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Γεύμα αγάπης από την Ευαγγελίστρια Ναυπλίου

Ο Ιερός Ναός Ευαγγελιστρίας Ναυπλίου, προσέφερε και σήμερα Κυριακή του Πάσχα, ημέρα της Αναστάσεως του Χριστού, ημέρα της αγάπης και της προσφοράς, ένα γεύμα αγάπης, προς όλους τους συνανθρώπους που το έχουν ανάγκη, όπως άλλωστε κάνει κάθε μέρα σε ανθρώπους οι οποίοι είναι θύματα της οικονομικής κρίσης.

Να σημειωθεί, επίσης, πως η Ενορία της Ευαγγελίστριας, μοίρασε σε πολλές οικογένειες, για τις ημέρες του Πάσχα, τρόφιμα και κοτόπουλα.

Η προσφορά αγάπης προς τους αδελφούς μας, δεν είναι μόνο μία συμβατική κατ’ ανάγκην υποχρέωσή μας, προερχομένη εκ της ιδιότητάς μας ως Χριστιανών, αλλά είναι πρωτίστως προϋπόθεση ζωής.

Περισσότερα Άρθρα

Ανέστειλε τη σημερινή κινητοποίηση η Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α

Μετά την προκήρυξη της κινητοποίησης που εξήγγειλε η Εκτελεστική Επιτροπή της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. για Στάση Εργασίας και Συγκέντρωση Διαμαρτυρίας των εργαζομένων στους Δήμους έξω από το Α.Σ.Ε.Π., παρατηρούμε ραγδαία εξέλιξη στην πορεία της έκδοσης των οριστικών αποτελεσμάτων του διαγωνισμού της προκήρυξης 3Κ/2018. Ήδη από χθες, Δευτέρα 3 Ιουνίου 2019 ξεκίνησε η ανάρτηση των οριστικών πινάκων της […]

Στους 27 οι νεκροί από το ναυάγιο στο στενό Καφηρέα

Μια ακόμη σορός περισυνελέγη την Τετάρτη στο στενό Καφηρέα στην Εύβοια, με αποτέλεσμα ο αριθμός των θυμάτων από τη βύθιση σκάφους με μετανάστες στη θαλάσσια περιοχή να ανέλθει στους 27. H σορός άνδρα εντοπίστηκε στην παραλία Μαρμαρά, κοντά στην Κάρυστο, η οποία σύμφωνα με το Λιμενικό συνδέεται με το πρόσφατο ναυάγιο μεταναστών στη θαλάσσια περιοχή, […]