18 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Γιορτή Tai Chi & Qigong στο Ναύπλιο

Η Παγκόσμια Ημέρα Tai Chi & Qigong γιορτάστηκε σήμερα στο Ναύπλιο στο πάρκο Κολοκοτρώνη.

Σαράντα περίπου φίλοι αυτής της υπέροχης τέχνης συμμετείχαν στην ομαδική άσκηση που διοργάνωσαν τα σχολεία της Hellenic Choy Lee Fut & Luohan Qigong.

 Δίδαξε ο δάσκαλος Λαμπάδας Θεόδωρος με βοηθούς τις δασκάλες, Κοκκινάκη Άννα και Κουτρή Στέλλα.

Παραδοσιακά η Παγκόσμια Ημέρα Tai Chi & Qigong γιορτάζεται το τελευταίο Σάββατο του Απριλίου, κάθε χρόνο, σε όλο τον κόσμο. Επειδή όμως  για τη χώρα μας η ημερομηνία αυτή συνέπιπτε  φέτος με το Μεγάλο Σάββατο, επιλέχτηκε ο εορτασμός να γίνει μία εβδομάδα νωρίτερα.

Ο ανοιξιάτικος καιρός και η επαφή με το περιβάλλον βοήθησαν  τους ασκούμενους να απολαύσουν τις ήπιες ασκήσεις του qi gong, ώστε να ζητήσουν  από τον κ. Λαμπάδα  να το επαναλάβουν πολύ σύντομα !!

Περισσότερα Άρθρα

Διομήδης Άργους: Οι διεθνείς του υποχρεώσεις

Αμέσως μετά τον αυριανό αγώνα Κυπέλλου (Νέα Κίος 18:00, Διομήδης Άργους– ΑΣΕ Δούκα), ο προπονητής του Διομήδη Άργους και βοηθός προπονητή της Εθνικής Ανδρών, Γιώργος Χαλκίδης και πέντε αθλητές της ομάδας, θα δώσουν το παρόν στο πρώτο στάδιο της προετοιμασίας της Εθνικής Ανδρών (21-24 Απριλίου στο ΔΑΚ Κορυδαλλού), ενόψει των αγώνων με Γαλλία και Σερβία […]

Ο Νίκος Ζούγλης από τον Αριστέα Άργους στον Αστέρα Τρίπολης

Μια μεγάλη ποδοσφαιρική επιτυχία για τον 16χρονο ταλαντούχο ποδοσφαιριστή Νίκο Ζούγλη ο οποίος πήρε μεταγραφή από την ομάδα του Αριστέα Άργους για τον Αστέρα Τρίπολης όπου θα αγωνίζεται στην ομάδα Κ17 . Ο Νίκος Ζούγλης   γεννήθηκε στις 14-11-2003 στο Άργος . Σε ηλικία 7 ετών έγινε μέλος της Ακαδημίας ποδοσφαίρου του Αριστέα Άργους με προπονητές […]