21 °C Argos, GR
24 Μαΐου 2022

Άψογος στις κυβιστήσεις ο Δημήτρης Μπακέας

Μόλις ένα μήνα πριν ο Δημήτρης Μπακέας με επιστολή του εκθείαζε τον Δημήτρη Κωστούρο.

Ένα μήνα μετά, γράφει ακριβώς τα αντίθετα.

[hfe_template id='397365']

Δεν θέλω να τον χαρακτηρίσω αναξιόπιστο όμως γεννά ερωτηματικά αυτή η αλλοπρόσαλλη στάση του.

Η πρώτη εκδοχή και πιο πιθανή είναι λόγω του γεγονότος ότι ο Δημήτρης Κωστούρος έχει συγκροτήσει ένα πολύ ισχυρό ψηφοδέλτιο και ο Δημήτρης Μπακέας φοβάται πως δεν έχει πιθανότητα εκλογής.

Δεύτερη εκδοχή είναι να του έχει κάνει στενό μαρκάρισμα ο Τάκης Αναγνωσταράς και οι συν αυτώ και να του έχουν τάξει κάτι…

Τρίτη και χειρότερη εκδοχή όμως είναι να μην έχει επίγνωση τί έγραψε ούτε την πρώτη ούτε την δεύτερη φορά.

Αυτό όμως που είναι σίγουρο είναι πως είναι εκτεθειμένος  απέναντι σε όλους τους νοήμονες δημότες του δήμου Ναυπλιέων και όχι μόνο.

Η ΠΡΩΤΗ ΤΟΥ ΕΠΙΣΤΟΛΗ- 19 ΜΑΡΤΙΟΥ 2019 

 

Θα ήθελα με την παρούσα να επαναλάβω, όπως και το 2014 την στήριξη μου στον Δήμαρχο μας και αρχηγό της παράταξη μας ΝΑΥΠΛΙΟ.ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ, Δημήτρη Κωστούρο και να τονίσω ότι θα βρίσκομαι δίπλα του και σε αυτές τις εκλογές, όντας πάλι υποψήφιος για να μπορέσουμε όλοι μαζί να συνεχίσουμε το έργο το οποίο έχουμε ξεκινήσει και να πάμε τον δήμο μας ακόμα πιο μπροστά, ακόμα πιο ψηλά.

Με πρωτεργάτη τον Δήμαρχο, εγώ αλλά και τα υπόλοιπα μέλη της παράταξης ΝΑΥΠΛΙΟ.ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ δουλεύουμε και θα συνεχίζουμε να δουλεύουμε για το καλό των δημοτών και μόνο, ακούραστα και πάντα πρόθυμοι να τους ακούσουμε για να μπορέσουμε όλοι μαζί, μαζί με τους δημότες μας να κάνουμε τον δήμο Ναυπλιέων ζηλευτό σε όλους.

Είμαι δίπλα στον Δημήτρη Κωστούρο και τον ευχαριστώ για την απόλυτη εμπιστοσύνη που μου δείχνει ώστε να είμαι και πάλι υποψήφιος.

Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΤΟΥ ΕΠΙΣΤΟΛΗ- 19 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2019 

 

Επιστολή παραίτησης

Δημητρίου Γ. Μπακέα από  τη θέση του Δημοτικού  Συμβούλου

 

Στις εκλογές του 2014 οι δημότες Ναυπλίου με τίμησαν με την ψήφο τους και με εξέλεξαν δημοτικού  σύμβουλο με την παράταξη του Δημάρχου κ. Δημητρίου  Κωστούρου ,

Τιμώντας  την ψήφο και την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν, τους υπηρέτησα από τη θέση του Δημοτικού Συμβούλου, από τη θέση του Αντιδημάρχου και ιδιαίτερα από τη θέση του Προέδρου του Δημοτικού Οργανισμού Κοινωνικής Πρόνοιας και Αλληλεγγύης Ναυπλίου. Από τη θέση αυτή έδωσα τον καλύτερό μου εαυτό υπηρετώντας τα ηλικιωμένα Μέλη του ΚΑΠΗ Ναυπλίου – Κέντρου Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων (ΚΗΦΗ)- Βοήθεια στο Σπίτι .Όπως και έδωσα τον καλύτερο  μου   εαυτό  υπηρετώντας τους γονείς και τα παιδιά των παιδικών Σταθμών .

Στάθηκα δίπλα στο Δήμαρχο αυτά τα 5 χρόνια στηριζοντάς τον .Το τελευταίο διάστημα, για λόγους που μόνο ο ίδιος γνωρίζει όχι μόνο με απομόνωσε αλλά διέκρινα ολοκάθαρα μία προσπάθεια να μειώνει συνεχώς την προσωπικότητα μου την προσφορά μου προς τους Δημότες από τη θέση που κατείχα και ιδιαίτερα μου έγινε σαφές ότι προσπαθούσε να με εκθέτει στερώντας από το Νομικό Πρόσωπο που ήμουν Πρόεδρος τους αναγκαίους πόρους για τη σωστή και εύρυθμη λειτουργία του .

Ενώ εδώ και ένα χρόνο είχαμε συμφωνήσει να μου παρέχει τους απαραίτητους πόρους , τελικά δεν έπραξε τίποτα για τη λύση του προβλήματος με αποτέλεσμα να μην μπορώ να πληρώσω δώρα εργαζομένων που τους επιδικάστηκαν , όπως αδυνατούσα να πληρώσω υποχρεώσεις του Νομικού Προσώπου.

Διαπίστωσα αυτή του η συμπεριφορά πήγαζε από το γεγονός ότι κάποιοι του στενού του κύκλου τον είχαν κάνει να πιστέψει ότι δεν θα τον ακολουθούσα ως υποψήφιος και στις επερχόμενες εκλογές του 2019.Θέλοντας να του δείξω τις πραγματικές μου προθέσεις προχώρησα χωρίς ποτέ να μου το ζητήσει σε δημόσια δήλωση ότι θα είμαι και πάλι υποψήφιος μαζί του ,στις επόμενες Δημοτικές εκλογές στηριζοντάς τον για άλλη μία φορά .

Παρά το γεγονός αυτό η συμπεριφορά του απέναντι στο πρόσωπο μου συνέχισε να είναι προσβλητική και μειωτική. Επειδή ο καθένας από εμάς έχει τη προσωπική του διαδρομή στη μικρή τοπική μας κοινωνία δηλώνω ότι δεν δέχομαι από κανέναν τέτοιου είδους πρακτικές και συμπεριφορές. Τον στήριξα καθ΄ όλη τη διάρκεια της πενταετίας τιμώντας την ψήφο αυτών που με ψήφισαν , αλλά τιμώντας και όλους τους συνδημότες μου.

Εγώ λοιπόν για όλα τα παραπάνω διαχωρίζω τη θέση μου παραιτούμαι από τη θέση του Δημοτικού Συμβούλου , και από Πρόεδρος  ΔΟΚΟΙΠΑΝ , του Δήμου Ναυπλιέων .

Ας καταλάβουν κάποιοι ότι όλα έχουν ένα όριο.

Με εκτίμηση

Δημήτριος Γ. Μπακέας

Δημοτικός Σύμβουλος

 

Περισσότερα Άρθρα

Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Πελοποννήσου: Οι σημερινές αποφάσεις της

Σειρά αποφάσεων για σημαντικά έργα έλαβε η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Πελοποννήσου στη συνεδρίασή της, σήμερα Δευτέρα 29 Μαρτίου. Συγκεκριμένα, η Επιτροπή μεταξύ άλλων, ενέκρινε το πρακτικό της δημοπρασίας για την εγκατάσταση συστήματος πυρόσβεσης στον αρχαιολογικό χώρο των Αρχαίων Μυκηνών, έργο με προϋπολογισμό 650.000 ευρώ. Προέβη, εξ άλλου, στην έγκριση σύναψης προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της […]

Τα σημαντικότερα γεγονότα που έγιναν σαν σήμερα 15 Ιουλίου

Σαν σήμερα 15 Ιουλίου συνέβησαν τα εξής: 1892: Φοιτητικές ταραχές ξεσπούν στην Αθήνα, λόγω της επιβολής διδάκτρων στο πανεπιστήμιο από την κυβέρνηση του Χαρίλαου Τρικούπη. [hfe_template id=’397365′] 1965: Ο βασιλιάς Κωνσταντίνος εξαναγκάζει σε παραίτηση τον πρωθυπουργό Γεώργιο Παπανδρέου. Την ίδια ημέρα ορκίζεται η κυβέρνηση Γεώργιου Αθανασιάδη – Νόβα, η πρώτη κυβέρνηση των «αποστατών» («Ιουλιανά»). 1965: […]

Follow by Email