17 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Παναγιώτης Νίκας: Οφείλουμε να στηρίξουμε τη γυναίκα

 

Ο υπ. Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας επισκέφθηκε τη Λακωνία, όπου μίλησε στο Βλαχιώτη σε εκδήλωση για τον αθλητισμό, η οποία οργανώθηκε από τον υπ. Περιφερειακό Σύμβουλο Λακωνίας Τάκη Καρρά.

Ο Παναγιώτης Νίκας αναφέρθηκε στα πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο αθλητισμός τόσο στη Λακωνία, όσο και σε ολόκληρη την Πελοπόννησο. Τόνισε χαρακτηριστικά: “Είναι φανερή η ανάγκη υποστήριξης από την Περιφέρεια, σε επίπεδο υποδομών, αλλά και σε επίπεδο ανάπτυξης νέων κατηγοριών αθλητισμού, όπως ο αθλητισμός για τα ΑμεΑ, ο ορεινός, ο θαλάσσιος κ.ά. “.

Ήταν μια επιτυχημένη και ουσιαστική εκδήλωση από την οποία εξήχθησαν σημαντικά συμπεράσματα.

Στη συνέχεια, ο Παναγιώτης Νίκας συναντήθηκε με γυναίκες της Λακωνίας, στη Σπάρτη, στο ξενοδοχείο Sparta Inn, όπου συνομίλησε μαζί τους για τις ουσιαστικές πρωτοβουλίες που οφείλει να πάρει μια ικανή περιφερειακή διοίκηση για θέματα όπως η προστασία των κακοποιημένων γυναικών ή η ουσιαστική υποστήριξη της μάνας που έχει ένα παιδί ΑμεΑ.

Επεσήμανε ότι “Η γυναίκα αποτελεί για εμάς ίσως το βασικότερο πυλώνα της οικογένειας και οφείλουμε να τη στηρίξουμε. Η Λακωνία και η Πελοπόννησος αξίζουν καλύτερα και όλοι μαζί μπορούμε να το πετύχουμε! “.

Περισσότερα Άρθρα

Άστραψε και βρόντηξε ο Καμπόσος με την δυσοσμία του βιολογικού

Άστραψε και βρόντηξε ο Καμπόσος με την δυσοσμία του βιολογικού Μετά την έντονη δυσοσμία των τελευταίων ημερών που προερχόταν από τον βιολογικό Άργους και Ναυπλίου και έχοντας φτάσει ο κόμπος στο χτένι υπήρξε έντονη αντίδραση από τον Δήμαρχο Άργους-Μυκηνών Δημήτρη Καμπόσο. Άστραψε και βρόντηξε ο Καμπόσος με την δυσοσμία του βιολογικού , ο οποίος δήλωσε […]

Εγκρίθηκε η υπογραφή σύμβασης συνεργασίας του Δήμου Ερμιονίδας με την ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΗ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ

Το Δημοτικό Συμβούλιο Ερμιονίδας σε συνεδρίασή του την 15η Ιανουαρίου 2020, ενέκρινε ομόφωνα την υπογραφή σύμβασης συνεργασίας του Δήμου Ερμιονίδας με την εταιρία ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΗ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ Α.Ε., η οποία οργανώνει και λειτουργεί το εγκεκριμένο από το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας, εθνικής εμβέλειας Συλλογικό Σύστημα Ανταποδοτικής Εναλλακτικής Διαχείρισης και Ανακύκλωσης Συσκευασιών και Αποβλήτων. Το Συλλογικό Σύστημα ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΗ […]