12 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Επίκεντρο του θαλάσσιου τουρισμού το Ναύπλιο

Το Mediterranean Yacht Show επιστρέφει στο Ναύπλιο για 6η συνεχόμενη χρονιά, έπειτα από τη μεγάλη επιτυχία που σημείωσαν οι διοργανώσεις των προηγούμενων ετών.

Από τις 4 έως τις 8 Μαΐου 2019, η αργολική πρωτεύουσα γίνεται το επίκεντρο του θαλάσσιου τουρισμού φιλοξενώντας στο γραφικό λιμάνι της πλήθος εντυπωσιακών, πολυτελών σκαφών αναψυχής και των πληρωμάτων τους.

Μάλιστα, η διάρκεια της εκδήλωσης επεκτείνεται φέτος κατά μια ημέρα, προκειμένου να ικανοποιηθεί ο μεγάλος αριθμός συμμετεχόντων σκαφών και yacht brokers.

Περισσότεροι από 400 επαγγελματίες του κλάδου προερχόμενοι από 23 χώρες, από τις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής και τον Καναδά, μέχρι τη Ρωσία και την Αυστραλία, επισκέπτονται το Ναύπλιο στο πλαίσιο ενός event, που έχει καθιερωθεί πλέον ως το μεγαλύτερο show πολυτελών επανδρωμένων σκαφών διαθέσιμων προς ναύλωση. Καταγράφοντας συνεχή ανοδική πορεία, το Mediterranean Yacht Show, το οποίο διοργανώνει ο Ελληνικός Σύνδεσμος Θαλάσσιου Τουρισμού, έχει αναγνωριστεί ως η πιο σημαντική έκθεση στο είδος της διεθνώς, ξεπερνώντας σε μέγεθος αντίστοιχα shows, που πραγματοποιούνται στην Antigua και την Βαρκελώνη. Η μεγάλη αυτή επιτυχία ήρθε να εδραιώσει την εκδήλωση στο ημερολόγιο της πλειοψηφίας των ξένων επαγγελματιών του κλάδου, ως ένα από τα μεγαλύτερα στο είδος του, καθιστώντας το αναπόσπαστο κομμάτι της ετήσιας ενημέρωσης για τις εξελίξεις στο χώρο του chartering πολυτελών σκαφών αναψυχής στη Μεσόγειο.

Η φετινή διοργάνωση αναμένεται να ξεπεράσει κάθε προηγούμενο, με τον αριθμό των εγγεγραμμένων σκαφών να ανέρχεται σε 120. Στο πλαίσιο του Mediterranean Yacht Show παρουσιάζονται 24 και πλέον περίπτερα εκθετών, για υπηρεσίες και προμήθειες, που σχετίζονται με τον θαλάσσιο τουρισμό. Επίσης, λαμβάνει χώρα πλήθος θεματικών εκδηλώσεων και δεξιώσεων πλαισιώνοντας όλες τις ημέρες της έκθεσης και προσφέροντας τη δυνατότητα συζητήσεων γύρω από το yachting.

Περισσότερα Άρθρα

Και ο Δημήτρης Νέζος με τον Δημήτρη Καμπόσο υποψήφιος στο Κουτσοπόδι

Ο Δημήτρης Νέζος είναι ένας δραστήριος νέος άντρας που ασχολείται εδώ και καιρό με τα πολιτιστικά δρώμενα του Κουτσοποδίου και όχι μόνο , κατέρχεται στις εκλογές του Μαΐου υποψήφιος με τον Δημήτρη Καμπόσο στο ψηφοδέλτιο της δημοτικής ενότητας Κουτσοποδίου. Έρχεται να συμπληρώσει μια ήδη αξιόλογη ομάδα του τοπικού συμβουλίου όπως αυτή του Προέδρου Βασίλη Στάμου,  […]

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 11 Αυγούστου

ΚΡΙΟΣ 21/03 – 20/04 Εχετε μια υπερβολική περιέργεια για να γνωρίσετε πιο πολύ και πιο βαθιά ένα άτομο που έχει εισβάλει στη ζωή σας και την έχει αναστατώσει ευχάριστα και ρομαντικά! ΤΑΥΡΟΣ 21/04 – 20/05 Μην κάνετε πειράματα με τα συναισθήματα και το μυαλό σας. Εχετε δείξει τις προθέσεις σας στο πρόσωπο που σας γοητεύει, […]