20 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Γκόλια-Μαυραγάνης υποψήφιοι με τον Δημήτρη Σφυρή- Δηλώσεις

 

Οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι με την παράταξη “Δημοτική Συνεργασία Ερμιονίδας – Δημήτριος Σφυρής”,  Θάλεια Γκόλια & Γεώργιος Μαυραγάνης έκαναν δηλώσεις. Να τις παρακολουθήσουμε:

Γκόλια Θάλεια

Γεννημένη στην Αθήνα με μια καρδιά που χτυπούσε πάντα για την επαρχία μου.Το μέρος που γεννήθηκε και μεγάλωσε η μητέρα μου,το μέρος που έζησα όλα τα παιδικά και εφηβικά μου χρόνια,το μέρος που πρωτοξεκίνησα το σχολείο,το μέρος που επέλεξα να εργάζομαι και να κατοικώ μόνιμα σήμερα.
Ένας τόπος ευλογημένος,καρπερός,σπουδαίας ιστορικής σημασίας, απαράμιλλης ομορφιάς , μεγάλου τουριστικού ενδιαφέροντος.
Από μικρή συνεχώς έλεγα πως κάποια μέρα θα ασχοληθώ με τα κοινά του τόπου μου.Δεν είναι η πρώτη φορά που μου ζητούν να συμμετέχω σε κάποιον συνδυασμό.Είναι όμως αυτή η φορά που συνειδητά πλέον αποφασίζω να το κάνω.Να βάλω το δικό μου λιθαράκι σε μια συλλογική προσπάθεια για ένα καλύτερο μέλλον για τον τόπο μας και τους ανθρώπους του.
Στις εκλογές της 26ης Μάη θα είμαι υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τον συνδυασμό «Δημοτική Συνεργασία Ερμιονίδας» του Κου Δημητρίου Σφυρή, Δημάρχου Ερμιονίδας.
Ένας άνθρωπος με μεγάλη εμπειρία και πολλή αγάπη για τον τόπο, που έχει επιτελέσει σημαντικό έργο στην Ερμιονίδα. Μεγάλη μου τιμή η πρόσκλησή του για την συμμετοχή μου στον συνδυασμό του.
Καλή επιτυχία σε όλους!
Μαυραγάνης Γεώργιος   

Φίλες και φίλοι,
Στην επαγγελματική μου σταδιοδρομία πορεύτηκα με γνώμονα δύο σημαντικές αξίες, τον άνθρωπο και τον τόπο …
Αυτό το κατάφερα με επιτυχία, κρατώντας με την στάση μου καθημερινά ισορροπίες κατά την ¨άχαρη¨ και στυγνή εφαρμογή του Νόμου αφουγκράζοντας παράλληλα την σκληρή καθημερινότητα, τις ανάγκες και τα προβλήματα των πολιτών.
Η επιτυχία αυτή επιβεβαιώνεται και εκδηλώνεται καθημερινά από όλους εσάς με σεβασμό στο πρόσωπο μου από το έτος 1990 μέχρι σήμερα, ώστε να νιώθω πάντοτε ότι ήμουν, είμαι και θα συνεχίσω να είμαι ΕΝΑΣ από ΕΣΑΣ, αντλώντας συνεχώς δύναμη ώστε να πορευτώ τώρα στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, έναν μεγάλο θεσμό που έχει ως αποκλειστικό στόχο και σκοπό την βελτίωση της καθημερινότητας και της ποιότητας ζωής των κατοίκων.
Με το πέρασμα του χρόνου σε Αστυνομικές και Οικονομικές Υπηρεσίες απέκτησα γνώση και εμπειρία που θα αποτελέσουν την βάση ώστε να συμβάλλω με όλες μου τις δυνάμεις στην αναπτυξιακή πορεία του τόπου.

Έτσι, αποδέχτηκα την τιμητική πρόσκληση του Δημάρχου Ερμιονίδας και υποψηφίου Δημάρχου κ. Δημήτρη ΣΦΥΡΗ, τον οποίο θεωρώ ως την πιο αξιόπιστη επιλογή για το μέλλον της περιοχής μας, να συμμετέχω ως υποψήφιος Δημ. Σύμβουλος για τον Δήμο Ερμιονίδας με τον συνδυασμό ¨ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ¨, να δώσουμε μαζί τον αγώνα στις Δημοτικές εκλογές της 26ης Μαΐου 2019, για την δημιουργία ενός ισχυρού και λειτουργικού Δήμου με στιβαρή ηγεσία για να ανταποκριθεί στις προκλήσεις της νέας εποχής αλλά παράλληλα να ανανεώσει το θεσμικό του ρόλο και την διοικητική του ικανότητα , ώστε να μπορέσει να αντιμετωπίσει και τους κινδύνους που προκύπτουν από τα νέα διεθνή δεδομένα, προσφέροντας με αυτό τον τρόπο υπηρεσίες με αξιοπρέπεια και σεβασμό στους πολίτες αυτού του όμορφου τόπου.

ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ
Γεώργιος ΜΑΥΡΑΓΑΝΗΣ
Υποστράτηγος ε.α. Ελλην. Αστυνομίας

Περισσότερα Άρθρα

Λίνα Μενδώνη: Οι μυκηναϊκές ιστορίες και τα χόρτα που… έπεσαν βαριά στον ΣΥΡΙΖΑ

Η φωτιά πέρασε, αλλά δεν έκαψε. Μαύρισε κάποια σημεία, αλλά δεν τα κατέστρεψε. Δημιούργησε πρόβλημα σε 4 τ.μ. του αναστηλωμένου τμήματος, αλλά είναι διαχειρίσιμο. Οι δομικοί λίθοι δεν υπέστησαν βλάβες. Η Πύλη των Λεόντων δεν κάηκε. Τα μνημεία του Ταφικού Κύκλου Α’ δεν κάηκαν. Η βόρεια κλιτύς της Ακρόπολης δεν κάηκε. Τα κυκλώπεια τείχη δεν […]

Τι θα κάνετε κύριοι Βουλευτές,κύριε Περιφερειάρχα και κύριοι Δήμαρχοι με τους παραβατικούς ρομά;

Ερώτημα προς τους τρεις Βουλευτές του Νομού Γιάννη Ανδριανό,Γιάννη Γκιόλα,Ανδρέα Πουλά,τον Περιφερειάρχη Παναγιώτη Νίκα και τους Δημάρχους Ναυπλιέων Δ.Κωστούρο και Δ.Καμπόσο Άργους-Μυκηνών, θα αφήσετε για πολύ καιρό ακόμα τους παραβατικούς ρομά ανεξέλεγκτους ή επιτέλους θα κάνετε όσα πρέπει για την προστασία των υπολοίπων πολιτών και στους οποίους περιλαμβάνονται βέβαια και οι νομοταγείς ρομά;